perjantai 3. maaliskuuta 2023

Kevät etenee ja auringon valo lisääntyy päivä päivältä!

Heittämällä parasta viikossa oli ehkäpä Liike-hankkeen vierailu Toivossa. Hyvä muistutus siitä, että monenlaisia liikkumisen mahdollisuuksia on olemassa ja ulottuvilla. Ollaan kaikki ihan omanlaisia, mitenköhän just sä haluaisit liikkua? Ja miten sitä liikettä voisi tuoda omaan arkeensa enemmän? Tätä täytyy jäädä hiukan pohtimaan. Vikkelimmät kerkes vielä kurkistaa pari geokätköäkin samalla ja kyllä venyttelykin teki tosi hyvää.Vesirentoutus tuntui solisevan ihanalta. Kokeillaan tätä vielä joskus toistekin. Musansoittelu tällä porukalla on aina tosi kivaa ja avartavaa. Sitäkin lisää - jo lähitulevaisuudessa!


ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA TAPAHTUU:


MA 6.3. Toivo on auki klo 10-15.

Perinteiseen tapaan aamupala odottelee uutta viikkoa aloittelevia Toivon kävijöitä keittiössä klo 10 alkaen. Aamupala on usein jotakin tyyliä: leipää, puuroa, hedelmää... ja tietysti kahvia ja teetä saa aina nauttia Toivolla piipahtaessaan. Vaihdetaan kuulumiset ja käynnistellään uusi viikko yhdessä. Rentoa olemista ja mukavaa tekemistä tiedossa taas tälläkin viikolla.

Tänään pelaillaan porukalla. Erityisesti on toivottu pelejä, joissa voidaan hyödyntää liitutaulua. Sellaisia voisivat olla vaikka jokin Alias / Pictionary (Piirrä ja arvaa)-tyyppinen lautapeli tai sitten vanha kunnon Hirsipuu, jossa pohdittavan sanan yhdessä pähkäiltäväksi voi asettaa kuka tahansa. Tule pelaamaan rennosti kivassa seurassa!


TI 7.3. Toivo on auki klo 10-15.

Leipomisesta innostuvat ja leipomuksia rakastavat ohoi! Tänään Toivossa tuoksuu vastapaistettu kaurakeksi. Tekijät ja muuten vaan kokijat ovat tervetulleita. Maistuu takuuhyvälle iltapäiväkahvin kaverina ja on ihan itse omin pienin kätösin tehtyjä.


KE 8.3. Toivo on auki klo 10-15.

Naistenpäivän kunniaksi tänään voivat ihan kaikki halukkaat halutessaan pienesti hoitaa käsiä ja kasvoja tai vaikkapa poiketa pään hipsutteluhieronnassa. Tehdään myös hedelmäsalaatti yhteiseksi iloksi. 


TO 9.3. Toivo on auki klo 10-13.45 + retki Turun Biologiseen museoon!

Huom! Ohjaaja paikalla Toivon Discordissa klo 10-11!

Toivoilua kohtaamispaikalla aina klo 13.45  saakka, jolloin otetaan suunta kohti "Kappas, kakkaa!"-näyttelyä, joka on Turun Biologisessa museossa (tarkempi sijainti: Neitsytpolku 1). Jokakeväinen kakkakeskustelu saa uutta vauhtia tosielämän läjien ääreltä. Ollaan taas vähän viisaampia ja asiaan vihkiytyneitä, tässäkin asiassa. Tarjolla yllättäviäkin näkökulmia jätöksiin ympärillämme. Luvassa tuhti paketti tietoa kaiken maailman kikkareista ja niiden hyödyistä.


Perjantaisin Toivo onkin perinteisesti kiinni, joten kivaa ja toivottavasti jo ainakin hiukan keväistä loppuviikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.