perjantai 24. maaliskuuta 2023

On siis kevät...

 


Toivon viikko on tuttuun tapaan sujunut monenlaista mukavaa sisältäen. Ollaan jatkettu positiivisen palautteen antamista, herätelty sisäistä taiteilijaa musiikkimaalauksen merkeissä sekä hassuteltu Hoplopin ihmeellisessä maailmassa. Ihanaa kun aikuisillekin oli oikein luvallista päästä pomppimaan trampoliinilla, liukua liukumäessä ja kontata menemään läpi putkien ja yli esteiden. Kaikki kiva ei ookkaan vaan lapsille :)

Seuraavalla viikolla Toivossa pääsee ihan vaan olemaan ja kohtaamaan, pelailemaan...ja vaikka kokeilemaan kaupunkisotaa yhdessä liike-hankkeen kanssa Kupittaan palloiluhallilla.

Maanantaina aamupalan lisäksi luvassa yhteisöllistä Alias-pelaamista. Jee! Ohjaaja discordissa 10-11 välisen ajan. Kohtaamispaikka on auki 10-15

Tiistaina Toivo aukeaa siis 10, mutta lähdetään yhdessä jo 10.45 bussipysäkille kohti Kupittaan palloiluhallia. Toivo on avoinna tiistaina kaikille kävijöille 13.30-15

 

Sormet multaan- tuu kasvattamaan vehreyttä ja silmäniloa Toivoon keskiviikkona 10-15 välillä. Laitetaan keväiset kasvit kasvamaan. 

 

Torstaina Toivo on auki 10-13.30, keilataan Toivoviikon päätteeksi, tuu mukaan! Aninkaisten keilahallille lähdetään 13.30 yhdessä Toivolta.


Lempeää loppuviikkoa, muistakaa nauttia niistä jutuista jotka juuri nyt tuntuu kivoilta :)

 


 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.