perjantai 17. maaliskuuta 2023

Kevätaurinko valaisee ja ehkä lämmittääkin jo hieman.

Viikkoihin mahtuu aina aika paljon, niin myös taas tähänkin viikkoon. Erityisesti haluamme kiittää Digisoskuja vierailusta ja työpajasta, joka oli juuri kävijöiden toiveiden mukaan suunniteltu kokonaisuus.  Ihan mahtavia keskusteluja olohuoneessa ja kiva, että  moni aikookin jatkaa aiheiden parissa vielä teemaryhmässänne -Rytmiä sun arkeen.

Haaveilua, haahuilua, ihastelua ja ehkä uusia ideoita vaikka tuunailuun heräs reissulla Ikeassa. Pitkä päivä, joka oli täynnä hauskoja hetkiä ja yhdessä olemista.

Viikko oli kiva päättää Kehu kaveria-päivään, jolloin huomioitiin erityisesti jokaisen mahtavia ja ihania ominaisuuksia ja puolia. Tätä päätettiin jatkaa vielä ensi viikollakin eli vielä ehtii mukaan jakamaan ja saamaan kivoja huomioita💗 


ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA TAPAHTUU:


MA 20.3. Toivo on auki klo 10-15. 

Aamupalaa tarjolla klo 10 alkaen. Tuttuun tapaan uusi viikko aloitetaan yhdessä aamupalan merkeissä. 

TI 21.3 Toivo on auki klo 10-15.

Ohjaaja paikalla Discordissa klo 10-11 välillä. Tule siis juttelemaan ja kirjoittelemaan. Jos, et vielä ole mukana kohtaamispaikan omalla serverillä- pyydä liittymislinkki ohjaajilta.

Iltapäivällä askarteluhuoneessa musiikkia ja maalausta eli musamaalausta klo 13 alkaen. Monenlaiset tekniikat ja välineet ovat käytettävissä.


KE 22.3. Toivo on auki klo 10-11. + RETKI RAISION HOPLOPiin.

Tervetuloa aamupalalle klo 10-11 välillä. Syödään tukeva aamupala yhdessä ennen lähtöä viettämään mukava ja hauska päivä Raision Hoplopissa. Toivolta lähdetään klo 11 ja bussi nro 300 lähtee Linnankadulta klo 11.15. Ota mukaan vesipullo ja liikkumiseen sopivat vaatteet. Syömiset ja juomiset Hoplopissa jokainen maksaa itse. 


TO 23.3. HUOMIO! Toivo on auki klo 12-15.

Toivo avaa ovensa tänään poikkeuksellisesti vasta klo 12. Päivä vietetään erilaisia pelikorttipelejä pelaillen. Tuttuja ja ehkäpä joku opettaa myös jonkun uuden pelin meille kaikille. 


PE 24.3. TOIVO ON KIINNI!

Kivaa päivää kaikille!

🌞 KIVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE 🌞

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.