perjantai 10. maaliskuuta 2023

Maaliskuun meininkejä

Moikka! Taas on keväinen Toivoviikko takana, ja tällä viikolla on rentouduttu, leivottu kaurakeksejä, hemmoteltu toinen toisiamme päähieronnan, kasvonaamioiden, hedelmäsalaatin ja käsirasvauksen kera, pelailtu ja juteltu kaikenlaista mitä kenenkin mielessä on ollut ajankohtaisena. 

Toivon viikko lopeteltiin Kappas Kakkaa-näyttelyyn Turun biologiseen museoon, ja sekös oli kiinnostavaa. Nähtiin näyttelyssä muutakin; ihania, kesään mieltä jo johdattavia kesäaiheisia näyteikkunoitakin, joka lämmitti kesän lapsia erityisesti. Oli hauskaa alkaa miettiä yhdessä, mitä eläimiä Toivon kohtaamispaikkaan haluttaisiin hipsuteltavaksi ja ihailtavaksi. Muutama minipöllö ja pikkujyrsijä ainakin olisi kävijöiden mieleen. Oikeasti Toivolle ei tokikaan eläimiä oteta, että paikka on myös allergisille avoin :)..mutta on teidän kanssa niin mukavaa vaikka vaan haaveillakin :) 

 

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa: 

Maanantaina ollaan kohtaamispaikalla poikkeuksellisesti avoinna vain klo 13 saakka, kun ohjaajat lähtevät yhteistyöverkostoon iltapäivän ajaksi. Tehkää tekin jotakin mielekästä maanantain iltapäivässä :) 

Tiistaina Toivo on avoinna normaalisti 10-15 välisen ajan, jolloin on mahdollisuus osallistua mindfulness-tuokioon ja Digi-soskun työpajaan Toivolla. Keskustellaan mm. ihmissuhteista ja tulevaisuudesta.  

Keskellä viikkoa bussiretkeillään porukalla Ikeaan jossa ihastellaan kauniita sisustuksia ja syödään välipalaa Toivon tarjoamana. Jokainen voisi muistaa ottaa mukaansa vesipullon-kiertely Ikeassa voi olla aika hikistä hommaa joko sen inspiroivuuden takia tai muuten vaan :) Toivolta lähdetään keskiviikkona klo 11.30 kohti kauppatoria josta hypätään yhessä bussiin. Rahasta ei tarvitse tälläkään retkellä stressata- kyseessä ei ole ensisijaisesti shoppailureissu vaan haaveilu-haahuiluretki. 💝

Torstaina puhutaan erityisen kauniisti toisillemme, kun vietämme "Kehu Kaveria"-päivää jossa kaikki saavat ja antavat kivoja huomioita toisistaan. Jes! Ihan tosi tärkeää on joka päivä muistaa pari kaunista asiaa jostakusta ääneen todetakin, mutta torstaina sitä harjoitellaan yhdessä ;) ihan tietoisesti. Se nimittäin tuppaa lisääntymään, mitä vaalitaan.💛

 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!  Hyvää viikonloppua kaikille, ensi viikolla nähään taas 💚

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.