perjantai 31. maaliskuuta 2023

Huhtikuuhun mennään :)

Maaliskuun viimeinen viikko ja kesäaikaan siirtymien alkoi tänä vuonna talvisissa merkeissä ☃  Pakko myöntää, että hieman vaati ponnisteluja sopeutua lumimäärään😁 Onneksi kevätaurinko on paistanut ja jopa lämmittänyt pakkasen keskellä-  kohti huhtikuuta!  

Viikon kuvia katsellessa, voi taas vaan todeta- kaikenlaista ja monenlaista on taas ehditty😊 Ja kaikki se on niin huippua yhdessä💗




TOIVON ENSI VIIKKO ELI VIIKKO 14

MA 3.4. Toivo on auki klo 10-15. 

Aamupalaa tarjolla klo 10-12 välillä. Tuttuun tapaan uusi viikko aloitetaan yhdessä aamupalan merkeissä. 

Ohjaaja paikalla Discordissa klo 10-11 välillä. Tule siis juttelemaan ja kirjoittelemaan. Jos, et vielä ole mukana kohtaamispaikan omalla serverillä- pyydä liittymislinkki ohjaajilta.

Pääsiäisaskarteluja aloiteltiin jo, mutta niitä hommia jatketaan vielä tänään. 


TI 4.4. Toivo on auki klo 10-15.

Kaikkien yhteinen ideointi- ja suunnitteluhetki eli TOIVORIIHI klo 13. Kaikki ajatukset ovat tervetulleita😊mitä juuri sinä haluaisit tehdä yhdessä Toivossa, mihin haluaisit yhdessä retkeillä? 


KE 5.4. Toivo on auki klo 10-15.

Perinteinen ja jokavuotinen pääsiäismunajahti tänään. Toivoon on piiloutunut suklaamunia, löydätkö sinä jostain itsellesi pääsiäisherkun🐣


TO 6.4.Toivo on auki klo 10-15.

Tänään saadaan vieraita klo 12-15 välillä Lounais-Suomen SYLI:ltä. Syli ry tarjoaa tukea, tietoa ja toimintaa kaikille, joita syömishäiriö koskettaa jollain tavalla. Jutellaan siis yhdessä tärkeästä aiheesta, syömisestä ja siihen liittyvistä ajatuksista ja haasteista.


PE 7.4. TOIVO ON KIINNI!

Pitkäperjantai. Toivotamme kaikille mukavaa pääsiäisen aikaa!


TOIVO AUKI SEURAAVAKSI TIISTAINA 11.4



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.