torstai 22. kesäkuuta 2023

Hellurei ja hemaisevia kesätuulia!

Toivossa on tälläkin viikolla ehditty vaikka mitä. Ollaan kuunneltu biisejä yhdessä, leivottu juhannuskakkua yhteisöllisesti ja tietenkin herkuteltu juhannuksen kunniaksi supermaukasta ja erityisen kaunista yhteisömme luomusta. Juhannusbingossa jännitettiin kuka saa palkintohyppynarun, kuka amerikkalaisen jalkapallon ja kenen kesä alkaa saippuakuplilla.  Ja onneksi kaikki voittaa Toivon bingossa: ainakin kakkua ja kahvia sekä yhdessäoloa ja hassuttelua riittämiin.

  

Ei tarvitse miettiä, onko juhannus lämmin tänä vuonna; lämmintä ilmaa ennustettu ja sehän tarkoittaa  sitä että kannattaa muistaa vesi, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Nautitaan olosta me auringonpalvojat, ja siedettäviä hetkiä myös helteestä hermostujille; onneksi jokainen voi pyrkiä tekemään elostaan hellepäivänäkin juuri sellaisen kuin haluaa. 


Muistakaa ihanat vielä antaa kävijäpalautetta, ohessa linkki. Kiitos kaikille kovasti jo annetuista palautteista <3, kehitetään ja kehitytään niiden myötä tätä tärkeää toimintaa. Erityisesti nuorten palautteet ovat meille TOSI arvokkaita ja merkityksellisiä. Niiden avulla voimme kehittää Toivosta yhä toimivampaa kaikille kävijöille. 

https://link.webropolsurveys.com/S/2D4E3543B9C12DB1

Ensi viikolla Toivo on viimeistä viikkoa avoinna ennen kuukauden kesälomaa. Nautitaan monenmoisesta mukavasta kesäjutusta ensi viikollakin :)

Maanantaina 26.6. ollaan auki 10-15 välinen aika, ja aamupuuroa tarjolla puolille päivin saakka. Jokainen kävijä voi askarrella itselleen pienen kesäkirjasen jonne voi tallettaa kesäni pienet ja suuret hetket ja ilot.💚

Tiistaina 27.6. Toivo retkeilee, eli lähdetään Toivolta 10.45 bussipysäkille ja pakkaudutaan Ruissaloon vievään bussiin. Vietetään kesäpäivä Saaronniemessä Ruissalossa. Muista ottaa mukaasi oma vesipullo/limsa/mehu ja oma istuinalusta, vaikka pyyhe tms, jos haluat etsiä oman paikan jostain kalliolta tai hiekalta. Toivo tarjoaa pientä syömistä, joten jos kaipaat jotain tiettyä hyvää mukaasi, ota niitä itse reppuusi. Muista myös uikkarit ja pyyhe; merivesi on kiitos viime päivien helteiden jo aika lämpöistä, niin eiköhän käytetä porukalla tilaisuus hyväksi ja polskitaan meressäkin retkipäivän aikana. Pakko ei ole tehdä mitään, mutta porukan tietäen hauskaa tulee olemaan vaikka vaan oltais. :) Takaisinpäin kaupunkiin lähdetään iltapäivällä. 

Keskiviikkona 28.6. Toivo on auki 10-12.30, ja sen jälkeen lähdetään yhdessä Puolalanpuistoon. Otetaan mölkky ja kaiutin mukaan ja nautitaan yhdessä kesästä.  Puolalanpuistossa ollaan 12.30-15 välinen aika yhdessä.


Torstaina 29.6. Toivo on auki 10-15. Voit viimeistellä jonkun kesken jääneen taideprojektisi, tai koristella minipäiväkirjaasi muun, ihan vaan olemisen lisäksi. Sanotaan heipat tältä erää livekohtaamisten osalta,vaikka ohjaajan kanssa pääseekin jutuille discord-kanavalla vielä pe 30.6. klo 11-12.

Kiitos kaikille kevätkaudesta, on ollut ilo tutustua juuri sinuun! Toivo ei olis näin ihana paikka ilman jokaista yksittäistä kävijää! Mitä persoonia, mitä taiteilijoita, mitä ajattelijoita, mitä herkkyyttä ja joustavuutta sekä luovuutta nämä kohtaamispaikan seinät pitävätkään sisällään Toivon arjessa. 💟

Maanmainiota Juhannusta, sekin on vaan yksi viikonloppu muiden joukossa! Ei siis ressiä senkään viettämisestä vaan ole, möllötä, lepää ja ulkoile vaikka! Nähdään vielä ensi viikolla ennen neljän viikon kesätaukoa, moikkuuuu! 👌



 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.