perjantai 4. lokakuuta 2024

Toivo auki vain MAANANTAINA 7.10 ja TIISTAINA 8.10

Lokakuun ensimmäinen viikko takana. Kesämekot ja shortsit saikin sitten suoraan vaihtaa pipoon ja hanskoihin ;)  Ilmat viilenee, mutta ei haittaa. Kohtaamispaikalla on aina lämmin tunnelma ja maistuu se kuuma kahvi viileämmillä ilmoilla jopa hieman paremmalta😊

Viikolla julkaistiin "viralliset" kutsut Toivon 20-vee synttäreille- onhan päivä laitettu kalentereihin eli 1.11.  Juhlavalmistelut ovat jo hyvällä mallilla, mutta kyllä juhlien järjestäminen arjessa näkyy. Tällä viikolla ollaan mietitty taidenäyttelyn toteutusta. Taidenäyttelyssä on esillä kävijöiden omia ja omalaista taidetta ja kädentaitoja. Lokakuun aikana voit  tehdä Toivossa oman työn näyttelyyn tai voit myös tuoda jo valmiin työn esille näyttelyyn. 

Ensi viikolla kohtaamispaikka on auki poikkeuksellisesti vain MAANANTAINA ja TIISTAINA!



MA 7.10. Toivo on auki klo 10-15. 

 Aamupalaa tarjolla klo 10-11 välillä. Ei suunniteltua ohjelmaa eli keksitään yhdessä mitä tänään tehdään :) 

TI 8.10.  Klo  9-12 Vierailu kohtaamispaikka KUPLAAN

               Klo 12-15 Toivo on auki.

Aamupäivällä mennään tutustumaan  Turun Nuorisotakuutalon kohtaamispaikka Kuplaan. Kupla on tarkoitettu 15-29-vuotiaille nuorille. Toimintaa on tiistaisin ja torstaisin. Tänään Kuplassa on ohjelmassa aamupala klo 9-11 välillä. 

Lähdemme Toivolta yhdessä jo klo 9. Voit tulla suoraan myös paikan päälle, keskustaan, osoitteeseen Humalistonkatu 7b ( Valon nuorisotila Pastelli)

Tutustumisen jälkeen päivä jatkuu Toivossa klo 12-15. 

KE 9.10.   TOIVO ON KIINNI.

TO 10.10.  TOIVO ON KIINNI.

PE 11.10.  TOIVO ON KIINNI. 

Ohjaaja on tuttuun tapaan tänään Discordissa klo 10-11 välillä. Tuu linjoille vaikka juomaan yhdessä aamukahvit ja juttelemaan samalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.