perjantai 18. lokakuuta 2024



Tuttuun tapaan aika toivomainen viikko takana. Yhdessä tekemistä laidasta laitaan. 
Viikko aloitettiin  leipomalla yhdessä maailman  makeimmat ja herkullisimmat browniet ja onneksi leivottiin kerralla hieman enemmän :) Saatiin juoda useammat kahvit sen kaverina. 
Viikolla käytiin piiitkästä aikaa keilaamassa ja olihan mukavaa. Vaikka kyllähän se välillä hieman harmittikin, kun keilapallo päätti mennä liian usein myös ränniin🙈 Musiikkia laidasta laitaan soiteltiin musahetkessä. On ihanaa kuulla, millaista musiikkia muut kuuntelevat ja usein soitetuista kappaleista moni päätyykin jonkun toisen soittolistalle. 
Ensi viikolla jatketaan taas. Monenlaista KIVAA on taas ohjelmassa😊

ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA:


MA 21.10. Toivo on auki klo 10-15. 

Aamupalaa tarjolla klo 10-11 välillä. Tänään ja koko viikon ajan on mahdollista tehdä erilaisia kädentaitoja ja maalauksia Toivon juhlien "näyttelyyn". Voit tuoda myös kotoa valmiin työn esille laitettavaksi. 

TI 22.10.  Toivo on auki klo 10-14.30 + 14.30-18 vierailu lautapelikahvilaan

Tänään lähdetään vierailemaan ja tutustumaan lautapelikahvila Happy Badgeriin. Toivolta lähdetään yhdessä klo 14.30. Voit tulla suoraan paikan päälle Hansakortteliin, osoitteeseen Kristiinankatu 9 klo 15. Pelaillaan yhdessä klo 15-18 välillä, jonka jälkeen kahvilaan saa toki vielä jäädä jatkamaan pelejä.  Kahvilassa on yli 200 peliä eli kyllä varmasti löytyy mielenkiintoista pelattavaa.

Aamuset-lehden toimittaja vierailee tänään Toivossa. Juhlavuoden kunniaksi lehteen tehdään juttu Toivosta. Voit olla halutessasi mukana, mutta myös viettää ihan tavallista päivää omien touhujen parissa.

KE 23.10.   Toivo on auki klo 10-15. 

Taidenäyttelyn kokoaminen alkaa eli katsellaan yhdessä miten työt laitetaan esille.

TO 24.10.  Toivo on auki klo 12-15. HUOMIO AUKIOLOAIKA! 

Eli avataan tänään vasta klo 12. Ollaan Toivolla ja pelaillaan yhdessä tänään täällä.

PE 25.10.  TOIVO ON KIINNI.  Ohjaaja tänään Discordissa  klo 12-13 välillä. Tuu säkin linjoille. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.