perjantai 14. helmikuuta 2020

                              🧡Hyvää ystävänpäivää🧡

Toivon viikkoihin mahtuu aina aika paljon kaikenlaista. Tällä viikolla ollaan tietovisailtu, kokkailtu ja wokkailtu Ihan Jees-arki ryhmässä, ja taas valmistui niin maistuvia ruokia ja jälkkäreitä. On ehditty rentoutua mindfulness-hetkessä sekä suunniteltu yhdessä toimintaa maaliskuulle ja keväälle. Toivon viikon päätti ystävänpäivän viettäminen yhdessä tekemisen ja terveellisten herkkujen merkeissä. Torstaina Toivossa vieraili Sami Heimo Syli ry:stä, puhumassa syömiseen liittyvistä asioista. Keskustelu oli meille kaikille valtavan antoisa! Kiitos vierailusta!



MA 17.2. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.45.
Aamupuuroa tarjolla klo 10. Tule tänään pelailemaan porukalla jotain kivaa peliä Toivon pelihyllystä tai ota mukaan oma suosikkipelisi yhdessä pelattavaksi. Klo 12.30 Toivoon tulee vierailulle nuorten aikuisten kohtaamispaikka Tsempparin uudet työntekijät, Saana ja Janne. Tule moikkaamaan heitä!

TI 18.2. Kohtaamispaikka on auki klo 10-13.30 + Keilailu Aninkaisten keilahallilla klo 13.30-15
Tiistai alkaa rauhallisissa ja rentouttavissa merkeissä, mindfulness-hetki klo 10.15. Iltapäiväksi suunnataan keilaamaan Aninkaisten keilahallille. Toivolta lähdetään klo 13.30, keilaradat on varattu klo 14-15.

KE 19.2. Kohtaamispaikka on auki klo 11-15.45 + havainnointikävely klo 10-11.
Heti aamusta klo 10 lähdetään pienelle havainnointikävelylle. Tahti on rauhallinen, jotta ehdimme katsella ja tarkastella ympäristöämme. Huomasitko minkä värinen takki oli liikennevaloissa seisovalla naisella? Huomasitko oliko haukkuva koira iso vai pieni? Kävelyn jälkeen palaamme Toivolle pohtimaan ja miettimään mitä meille jäi reissusta  mieleen.

TO 20.2. Kohtaamispaikka on auki klo 10-13.30 + Vierailu TESY:n kissatalolle klo 13.30-15.30.
Toivottu ja odotettu vierailu Turun eläinsuojeluyhdistyksen kissatalolle Ilpoisiin. Toivolta lähdetään klo 13.30. Matka taitetaan bussilla ja vierailu alkaa klo 14. Saadaankohan silitellä kissoja?



Tää on kohta valmis 😉kun yhdessä tehdään!


Raakakakkua ystävänpäivän kunniaksi



UPS! Oli niin hyvää, et melkein unohtui kuvata 😊


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.