perjantai 28. helmikuuta 2020

Maaliskuun teemana MINÄ ja MUUT

Kulunut viikko aloitettiin opiskelija Suvin vetämällä musiikkimaalauksella. Hienoja kuvia syntyi!
Marttojen kanssa kokkailtiin laskiaispullia ja muuta hyvää. Tavaksi tulleen rentoutumishetken jälkeen oltiinkin vauhdikkaasti sirkuksen maailmassa, Turun sirkuksen tiloissa ja ohjauksessa. Oli kivaa nähdä miten ihmiset ylittivät itsensä ja kokivat onnistumisia. Tämä on tehtävä uudestaan!
Viikon päätti levyraati ja kauniit kappaleet.


Ensi viikolla Toivossa:

Maaliskuun teemana Toivossa on Minä ja muut.
Koska elämme elämäämme muiden ihmisten kanssa ja heidän toimintansa vaikuttaa miehin, on hyvä välillä pohtia, mikä toiminta on meistä lähtöisin ja mikä on jonkun muun toive. Tätä ja muita ihmissuhteisiin vaikuttavia asioita mietitään maaliskuussa.

MA 2.3. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.45.
Aloitellaan viikko tuttuun tapaan aamupuurolla. Päivän teema on Toivomerkit ja niiden esittely. Toivomerkit on kehitetty yhdessä kävijän kanssa ja hän myös niistä kertoo. Esitelyssä Toivomerkkien ansaitsemiskeinot ja merkkivihko - halutessasi voit aloittaa merkkien keräilyn jo tästä päivästä! Lisäksi jutellaan tulevasta mysteeripelistä, jonka tekemiseen on jokaisella mahdollisuus osallistua.

TI 3.3. Kohtaamispaikka on auki klo 10-11.50. (+ Ihan Jees Arki klo 12-15)
Tule rentoutumaan ja rauhoittumaan yhteiseen mindfullness-hetkeen, joka alkaa klo 10.15.
Ihan Jees Arki!-ryhmä kokkailulle ja arjen taidoille klo 12-15. Lähtö Toivolta 11.50. Tänään kokkaillaan viimekerran toivomusten mukaista sapuskaa ja jutellaan  arjen pyörittämisestä ryhmäläisten tuottamista näkökulmista ja kokemuksista.

KE 4.3. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.45.
Turun NMKY:n viestintäsuunnittelija Maija tulee juttelemaan kanssamme somesta ja sen käytöstä yleisesti arjessamme. Nyt on hyvä tilaisuus kysellä, keskustella ja ihmetellä yhdessä kaikkea mahdollista, mikä mietityttää vaikuttavassa ja jopa koukuttavassakin mediassa.

TO 5.3. Kohtaamispaikka on auki klo 12-15.45.
Tule viettämään sometonta päivää Toivossa. Mitä tehtiinkään ennen kun ei ollut älykännyköitä ja nettiä käytössä? Luettiin, juteltiin ja pelattiin - tehtiin asioita yksin ja yhdessä muiden kanssa. Poikkea vaikka lukemaan porukalla päivän lehdet, tai muuten vaan viettämään hetki yhteistä aikaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.