perjantai 21. helmikuuta 2020

Olipa kiva hiihtolomaviikko!



Huikein kokemus taisi tällä viikolla olla Turun eläinsuojeluyhdistyksen kissataloon tutustuminen. Saimme silitellä kivoja kissoja ja nähdä miten vapaaehtoiset hoitavat hienosti erilaisten vaiheiden jälkeen kissataloon päätyneitä kissoja. Mukaan kissataloon lähti suuri joukko kävijöitä ja saimmekin kehuja aktiivisuudesta ja mielenkiinnosta.
Hieno kokemus oli myös havainnointikävely, jota testattiin nyt ensimmäistä kertaa. Miten paljon nähtävää voikaan mahtua lyhyellekin matkalle! Kiersimme korttelin ja havaintoja kertyi huima määrä.
Keilaamassakin käytiin ja nähtiin hienoja kaatoja ja paikkoja. Ja muutama hiukan sivuun mennyt heittokin onnistui. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, tai no, pienen 😊

Ma 24.2. Auki 10-15.45
Aamupuurolla aloitetaan.
Klo 13 aloitetaan opiskelija Suvin ohjaama musiikkimaalaus. Kuunnellaan musiikkia ja maalataan omalla tavallamme sen tuomia tunteita. Anna musiikin innostaa sinua ja katso mitä paperille ilmestyy. Vapaus valitkoon värit ja muodot.

Ti 25.2. Kiinni muuten, paitsi ryhmään tulijoille
Ihan Jees arki ryhmä kokoontuu klo 11-14. Marttojen tiloihin lähdetään klo 10.50. ja mukaan tulijat voivat tulla Toivolle klo 10. alkaen. Laskiaispullia ainakin tehdään tällä kertaa, mutta tarkemman menun näemme paikan päällä.

Ke 26.2. Auki 10-12.45 + SIRKUSKOULU 13-14.30.
Aamun aloitamme Mindfullness-hetkellä, jossa keskitymme ajatusten muuttamiseen positiivisiksi.

”Hyvät naiset ja herrat, tänä iltana meille esiintyy huima akrobatia taiteilija…”
Oletko koskaan ajatellut testaavasi taitojasi sirkuksen maailmassa? Pääsemme Turun sirkuksen ohjaajien opastuksella kokeilemaan erilaisia sirkuksen välineitä. Mahdollista on kokeilla ilma-akrobatiaa, tramboliinivoimistelua, tasapainoilua tai vaikka jonglööritemppuja. Tästä tulee hauskaa. Tule mukaan ja haasta itsesi, voit olla vain tyytyväinen! Lähtö Toivolta klo 12.45.

To 27.2. Auki klo 10-15.45
Muuten ollaan Toivossa kuten normaalisti, mutta klo 13-14 pidetään Levyraati. Tällä kertaa kommentoidaan ja pisteytetään osallistujien ehdottamia kappaleita niin monta, kuin tunnissa ehdimme. Eniten pisteitä saanut kappale kuunnellaan uudelleen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.