perjantai 5. maaliskuuta 2021

Koska koronan suhteen tilanne on huonontunut ja uusia ohjeistuksia on tullut, kaikki kohtaamispaikan toiminta tapahtuu nyt etänä. Olethan sinäkin jo  mukana kohtaamispaikan Discord-kanavalla😊 Jos sinulla ei vielä ole kutsulinkkiä kohtaamispaikan Discord-palvelimelle, saat sen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi. Saat samalla myös ohjeita kanavalle liittymiseen käytännössä. 

Nuorten kohtaamispaikka Toivon Discord-kanavalla on mahdollisuus kirjoitella, lukea viestejä, jakaa kuvia, pelata ja jutella muiden kanssa 24/7. Kanavalla on myös viikoittain erilaista ohjelmaa sekä vieraita nuorille aikuisille suunnatuista palveluista.

VIIKKO 10

MA 8.3. Hyvää kansainvälistä naistenpäivää❀ Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Ulkoilua, urheilua, kokkailua, askartelua tai jotain muuta touhuilua etänä klo 11-12 välillä. Voit tulla myös kuuntelemaan, mitä muut puuhastelevat. 

TI 9.3. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Kirjoitellaan, jutellaan ja pelataan yhdessä erilaisia pelejä eri pelialustoilla netin välityksellä. 

KE 10.3. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Mahdollisuus oppia makramee-tekniikoita videon välityksellä.  Makramee on erilaisilla tekniikoilla solmeilua. Tutustutaan muutamaan solmu-tekniikkaan, joilla voit aloittaa makramee-töiden tekemisen. Videolla Toivon ohjaajat opastavat ja neuvovat mielellään :)     

TO 11.3. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Vieraaksi saamme tänään Turun NMKY:ltä sosiaalitoiminnanjohtaja, Tommi Kantosen. Moni on saattanut Tommiin törmätä Toivolla vuosien varrella. Tommi on ollut mukana Toivon toiminnassa jo 16 vuotta, ihan toiminnan alkumetreiltä asti ja hyvin vahvasti edelleenkin, yhteisen arkemme taustalla. Tule juttelemaan yhdessä!

PE 12.3. Ei virallista Discordia. Mutta kanavat ovat kaikkien liittyneiden käytössä 24/7. 

Hyvää viikonloppua kaikille!


Luonnon taidetta ulkoilun lomassa😍


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.