perjantai 19. maaliskuuta 2021

Niin se aika vaan menee...

 

Viikot vierii ja tällä viikolla tuli vuosi täyteen siitä kun Suomessa astuivat poikkeusolot voimaan. Muisteltiin kulunutta vuotta valokuvien avulla discordissa ja mieleen tuli muistoja. Ei se vuosi ihan hiljainen ole ollut, vaan on keksitty uusia tapoja toimia. Ja hyvä niin. Vuosi sitten tässä kohdassa Toivo oli kiinni ja mietittiin kuumeisesti, miten saadaan yhteys nuoriin. Ja saatiinkin, kun perustettiin oma discort palvelin. Ensi viikon keskiviikkona juhlitaan Toivon discordin 1 v synttäreitä. Tule mukaan!

 

Viikon 12 ohjelma

Maanantai 22.3.

Ohjaajat ovat paikalla discordissa klo 11-14. Ensimmäisen tunnin ajan ulkoillaan etänä. Loppuaika jutellaan ja kirjoitellaan. Saa myös pelata, niin kuin aina.

 

Tiistai 23.3.

Ohjaajat paikalla discordissa klo 11-14 ja klo 13 saamme vieraita Turun kaupungin etsivän nuorisotyön työntekijöistä. Kannattaa tulla kuulolle juttelemaan ja kuulemaan mitä etsivät tekevät ja miten voisivat auttaa vaikkapa juuri sinua.

 

Keskiviikko 24.3.

Toivon discord täyttää tänään 1 vuoden.

Ohjaajat paikalla klo 11-15.

Synttäreitä juhlitaan kutsumalla vieraaksi vuoden varrella kohdattuja yhteistyö tahoja ja Turun NMKY:n työntekijöitä.

Lisäksi ARVONTA!

Niiden nuorten kesken, jotka ovat tämän päivän aikana olleet jollakin tavalla näkyviä Toivon discordissa, arvotaan jotain kivaa. Eli tule juttelemaan, kirjoittamaan, tai laita vaikka kuva tai hymiö discordiin merkiksi siitä, että haluat onnitella 1 vuotiasta ja osallistua arvontaan. Arvonta suoritetaan torstaina ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Torstai 25.3.

Ohjaajat paikalla discordissa klo 11-14.

Tänään harjoitellaan taukojen pitoa. On hyvä pitää pieniä taukoja koneella istumisen lomassa. Miten sinä tauotat koneella istumistasi? Tule kertomaan omat keinosi ja pitämään yhdessä taukoja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.