torstai 11. maaliskuuta 2021

Maaliskuu jatkuu Toivon Discordissa - Tule mukaan!

Saat kutsulinkin Nuorten kohtaamispaikka Toivon Discord-palvelimelle lähettämällä pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi. Yhdessä arki on mukavampaa. Kannattaa tulla 😊👍

Ensi viikolla:

MA 15.3. Tule aloittelemaan viikkoa yhdessä Toivon Discordiin. Kokoonnutaan vaikka etäaamupalalle puheolkkariin. Ohjaajat ovat tänään paikalla klo 11-14. Aamupalailun jälkeen avautuu toimintahuoneessa mahdollisuus osallistua kotiolosuhteissa toteutettavaan arkikuvahaasteeseen Voit halutessasi laittaa kuvaa ja tekstiä jakoon muille. Jutellaan kuvista ja kaikesta, mitä nyt mieleen tuleekin. 

TI 16.3. Tänään vietetään pelipäivää Discordissa. Ohjaajat ovat paikalla klo 11-14.  Voidaan kokeilla erilaisia pelejä, joita voi ladata koneelle ja puhelimeen. Meillä on myös mahdollisuus testata kevätaiheista sanaselityspeliä, jolloin saat halutessasi sanakortin yksityisviestinä ohjaajalta tai voit halutessasi vain arvailla muiden mukana. Kivaa ajanvietettä siis tiedossa mukavassa poppoossa. Päivän pelit päätetään pelaajien kesken. Monenlainen on mahdollista!

KE 17.3. Tänään ohjaajat ovat kokouksessa ja koulutuksessa, mutta käytä silti ihmeessä Discordia muiden nuorten kanssa. Sillä se on auki kaiken aikaa 24/7!

TO 18.3. Luvassa etäulkoilua tai muuta vapaavalintaista etäreipastelua. Ollaan aktiivisia yhdessä klo 11-12. Sitten voidaankin jatkaa päivää vaikka syömällä yhdessä etälounasta. Ohjaajat ovat paikalla klo 11-14. Tervetuloa kuulolle ja toimimaan mukana niin kuin itsestä hyvältä tuntuu.

PE 19.3. Tänään ohjaajat ovat paikalla Discordissa klo 10-11. Päivän ohjelmana on etäaamukahvit. Tule mukaan vaihtamaan kuulumiset vielä ennen viikonloppua!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.