perjantai 17. joulukuuta 2021

Ensi viikolla Toivossa: lämpimiä kohtaamisia, ilon pilkahduksia ja kivaa Toivomaisen rentoa joulumeininkiäMA 20.12. Toivo on auki klo 10-15.30. Tämä viikko on nyt kevyttä joulumeininkiä koko viikko. Aloitamme sen riisipuuron ja glögin äärestä. Riisipuuro on kiirettömän jouluherkku, joten se ei ole vielä pöydässä heti aamusta. Tule nauttimaan kohtaamispaikan lempeistä valoista, mukavasta tunnelmasta ja kivoista ihmisistä.

TI 21.12. Toivo on auki klo 10-15.30. Tänään saatetaan leipaista parit joulutortut päivän aikana. Saa tulla mukaan tekemään! 😊 Iltapäivällä kuunnellaan joulubiisejä klo 13-14. Tule laittamaan oma lempparisi yhteiselle soittolistalle. Ohjaaja Toivon Discordissa paikalla klo 13-15. Vielä ehtii vaihtaa kuulumisia puhehuoneessa. Discord jää auki joulutauon ajaksi ja on joulun ajan kävijöiden omatoimisessa käytössä mahdollistaen nuorten väliset kohtaamiset myös silloin.

KE 22.12. Toivo on auki klo 10-14. Tänään ihan vaan ollaan Toivolla ja pikkuhiljaa laskeudutaan joulutauolle itse kukin. Toivo menee kiinni jo klo 14, jotta Toivon tonttuset ehtivät vielä laitella kaiken valmiiksi ennen lomia.

TOIVO JÄÄ JOULUTAUOLLE! 

Leppoisaa joulua kaikille Toivon ystäville ja ISO kiitos kuluneesta vuodesta 💝

Palaamme ensi vuoden puolella Discordin puhehuoneeseen pe 7.1. klo 11-14 ja kohtaamispaikka Toivoon ma 10.1. klo 10 alkaen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.