torstai 9. joulukuuta 2021

Kylmää riittää

Kylmää on ollut ulkona, mutta onneksi sisällä tarkenee. Pitkästä aikaa oli kiva kuulla vanhojen pleikkari pelien ääniä ja nähdä miten Marion veljekset juoksevat pitkin näyttöä. Joskus yksinkertaiset asiat ovat niitä parhaita.


Joulukalenterikuva, nuoren ottamana. Kiitos.


Viikon 50 ohjelma

Maanantai 13.12. 

Toivo on auki klo 10-11.45, jolloin ennakkoon ilmoittautuneet lähtevät Marttojen Arki sujuvaksi tapaamiseen, viimeistä kertaa. 

Toivon discordissa on ohjaaja paikalla klo 13-15. Joulukalenterin valokuva aiheet näkyvillä joulukanavalla ja mukavia kuvia saadaan varmasti taas katsella.


Tiistai 14.12.

Toivo auki klo 10-15.30. Tule opettelemaan uusi kädentaito. Tarjolla monenlaisia materiaaleja ja tarkoituksena tehdä jokin pieni askare, joka tuo tekijälleen hyvää mieltä. Miten olisi vaikka makramee avainnauha, tai rautalankatähti? 


Keskiviikko 15.12.

Ohjaaja paikalaa Toivon discordissa klo 10-11. Linkin discordiin saat pyytämällä sitä osoitteesta nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

Toivo auki klo 12-15.30. Ei suunnitelua ohjelmaa, koska välillä on mukava vaan olla ja jutella niiden kanssa, jotka ovat paikalla.


Torstai 16.12.

Toivo auki klo 10-15.30

Aamupäivällä tehdään yhdessä ohjattu rentoutus ja iltapäivällä venytellään. Pää ja keho tarvitsee välillä palautumista, joten keskitytään hetki näihin asioihin. Toki voit tulla kohtaamispaikalle vain olemaan olemassa. Olisiko tämä päivä toivoa täynnä?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.