perjantai 3. joulukuuta 2021

Lämmintä tunnelmaa ja glögin tuoksua.

Joulukuu pyörähti käyntiin kirpeässä pakkassäässä ja lämpöisissä, glögin tuoksuisissa, tunnelmissa kohtaamispaikalla. Pikkuhiljaa joulua kohti mennään. Toivon joulukalenterin luukkuja on jo avattu tällä viikolla sekä kohtaamispaikalla että Discordissa. Kalenterista paljastuu arkipäivisin jokin asia, sana, jotain- mikä tuottaa iloa meille kaikille.  

5 vuotta sitten oltiin muuttopuuhissa laatikoiden ympäröimänä, kun kohtaamispaikka muutti uusiin tiloihin  Yliopistonkadulle. Paljon ikimuistoisia kohtaamisia, äänekkäitä ja hiljaisia hetkiä, tukea ja rinnalla kulkemista, ihania ihmisiä ja niin paljon kaikkea muuta on tänne tilaan mahtunut 💗

Toivon tiloissa käytämme kasvomaskeja ja huolehdimme käsihygieniasta!



Ma 6.12.  Kohtaamispaikka on KIINNI. Itsenäisyyspäivä. 

Ti 7.12. Kohtaamispaikka on auki klo 11-15.30 eli avaamme normaalista poiketen vasta klo 11.  Pientä aamupalaa tarjolla klo 11 alkaen. Tule aloittamaan ja viettämään päivä kivasti yhdessä.

Ke 8.12. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.30. Luvassa pelipäivä eli pelaillaan kaikenlaisia pelejä- lautapelejä, konsolipelejä ja erilaisia netistä löytyviä pelejä.

To 9.12. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.30.  Askarrellaan erilaisia joulukortteja askarteluhuoneessa. Ohjaaja puuhastelun lomassa Discordissa klo 13- 15 välillä. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.