torstai 5. tammikuuta 2023

Arkeen palaudutaan lempeän lämpimästi

Hola! Täällä ollaan taas, loppuvuoden lomailujen jälkeen. Arki rytmittää monien elämää tuoden mukanaan aikatauluja ja päivärytmiä, ja tuntuu siksikin niin hyvälle taas kohdata. 

 

 

 

Alkava uusi vuosi on myös avoin kysymys; tuleekohan tämä vuosi olemaan vakaa ja tasainen, vai mahtuuko vuoteen paljon muutoksia? Emme voi vaikuttaa eiliseen, emmekä tiedä huomisesta, joten ollaan tässä ja nyt, tänään. Harjoitellaan yhdessä hetkeen pysähtymistä, eikä liiaksi pelätä pahinta tai aseteta korkeita tavoitteita joista syntyy paineita. Haaveilla voi pienestikin.

Ensi viikolla Toivossa päästään silti hieman unelmoimaan, kun alkuviikosta askarrellaan yhdessä unelmakarttoja. Mietitään, mikä on se mistä unelmoin, mitä kohti minä voin astua pieni askel kerrallaan? Mitä asioita juuri minä pidän tärkeänä itselleni, ja mitä haluaisin elämässäni muuttaa. Mihin asioihin minä voin vaikuttaa, mihin en...

Keskiviikkona rentoudutaan tuokio mindfulnessin äärellä, ja torstaina kuuntelutetaan toisillemme levyraadissa biisejä, joilla juuri tämän vuoden, 2023, starttaamme.

 



Oikein hyvää alkanutta vuotta, tehdään siitä kohtaamisillamme mahdollisimman kevyt kulkea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.