perjantai 20. tammikuuta 2023

Tammikuun lopun tunnelmia

Keväinen aurinko sieltä jo välillä näyttäytyy ja tuo valoa elämään. Taas on yksi kohtaamisten täyteinen viikko takana. Kiva kun olit paikalla tälläkin viikolla tai kun nyt luet tätä tekstiä ja olet siellä ruudun takana :)


Toivo pääsi pelaamaan tuttua Yatzya, mutta myös tutustumaan hassunhauskaan Huhupuheita-peliin. 
Oi Toivoa, onnekas pikkukaveri! Ei tuu tylsää kun on mukana monessa eri jutussa :)


Tällä viikolla ollaan ideoitu tekemistä ja ohjelmaa Toivoriihessä, otettu aikaa itsemyötätunnolle osallistumalla yhteisesti webinaariin ja ulkoiltu ja pelailtu porukalla. Webinaarin järjesti Mielenterveyden keskusliitto, ja kokonaisuuteen kuuluu yhteensä 3 webinaaria teamsilla. Kiltti itselle-webinaareissa opetellaan keinoja olla itselleen kiltti niin ettei sisäinen kriitikko pääsisi aina valloilleen. Myötätunto auttaa arjen haasteissa.  Sitäkin voidaan harjoitella Toivossa.

Kävijät toivoivat keskustelutuokioita mm. mielen hyvinvointiin liittyen ja hyväksyntään liittyen. Kestosuosikit keilaus, minigolf ja eväsretket luonnossa kiinnostavat edelleen, ja retket eri kohteisiin toki liikuttavat monia. Yhteiset taideprojektit, leipomispäivät sekä kävijöiden ideoima lapsuuden pelipäivä herättivät myös paljon kiinnostusta. Keväämmällä kokeillaan, vieläkö kymmenen tikkua laudalla, väri ja peili tai polttopallo innostavat :) Paljon muutakin visioitiin ja jätetään ideoita muhimaan-toteutetaan toiveita vuoden kuluessa.

Tärkeintä kaikessa, Toivossa ollaan yhdessä, tehtiinpä jotain tai vain ollaan ja kohdataan. <3 Ensi viikolla on luvassa maanantain aamupalan lisäksi kirpparikierrosta ja keskusteluhetkeä tiistaissa aiheella "mikä vie energiaa ja mistä saan energiaa". Keskiviikkona pelaillaan Kahootteja ja Älypääpelejä ja torstai huipentuu Bingoon Toivon uudella Bingokoneella ;) -rennolla mielellä tietenkin! 

Leppoisaa ja omannäköistä loppuviikkoa Sinulle, nähdään taas ! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.