perjantai 21. huhtikuuta 2023

Huhtikuu heilahtaa eteenpäin...

Taas on menty Toivon perusajatuksen mukaisesti viikko; kohdattu toisiamme ja jaettu arjen hetkiä. Maanantaina aamupalan lisäksi musiikkimaalattiin hieman taas. Tiistain koripallokokeilu oli hauskaa ja hikistä puuhaa, kiitokset myös katsojille ja Liike-hankkeen Maijalle, joka ohjasi meitä lajin pariin juuri sopivan lempeällä otteella.

Iloa tuotti myös keskiviikon tutustumisleikki än-yy-tee-nyt, jossa pohdittiin kuka on kuka,  ja osoitettiin än-yy-tee nyt sitä, keneen kyseinen kuvaus parhaiten tuntui osuvan. Koska kohtaamispaikka on luovuutta täynnä, tehtiinpä omiakin kortteja paljon mukaan, ja hauskaa ajanvietettä riitti pitkin päivää. Onhan se kiva pysähtyä välillä miettimään, "kenet palkkaisit puutarhuriksi", "kuka osaa Suoemn presidentit ulkoa", "Keneltä lunttaisit kokeessa" tai "kuka unohtaa kaupassa mitä on ostamassa". Nauruntäyteinen keskiviikko siis jälleen kerran.

Torstaina otettiin kahvit ja teet mukaan ja treffattiin Teatterisillalla aamu-auringon herätellessä uuteen päivään meitä. Olipa kiva päivän aloitus sekin. 💛

 

                                                   
                                           
                                          "Kevät on täällä, oi tätä valoa ja iloa" tuumii Toivo.

Ensi viikolla Toivossa valmistellaan vappujuhlaa, ja sitähän voi viettää ihan vaan kevään kunniaksi jos perinteinen vapun teema ei tunnu itselle tärkeälle. 

Maanantaina ollaan poikkeuksellisesti auki vasta 12-15 välinen aika, ja keskipäivän kahvit tarjolla. Tehdään simaa meidän vappujuhlaa varten. 

Tiistaina ollaan avoinna 10-15 ja koristellaan Toivoa vapun teemaiseksi. 

Keskiviikkona lähdetään porukalla Kaarinaan kohtaamispaikka Kiesiin tutustumaan. Ollaan sitä ennen 10-12 tässä Toivolla ja siitä yhdessä bussiretkelle Kaarinaan. 

Torstaina Toivo on auki 10-15, ja juhlistetaan Vappua! Klo 12 alkaa Toivon wappujuhla, luvassa musiikin kuuntelua ja vappuherkkuja. Tule sellaisena kuin olet, tai pukeudu haluamaksesi hahmoksi-leikkisyys  ja hassuttelu on aina sallittua ja vappuna jopa toivottua! 👻👽😎

 Perjantaina ohjaaja on tunnin 10-11 keskustelukanavalla discordissa tavoitettavissa. 


Nähdään taas ensi viikolla! 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.