perjantai 14. huhtikuuta 2023

Monipuolinen viikko takana taas, eikun seuraavaa kohti

😎Aurinkoinen viikko takana, ja monenmoista ollaan ehditty tälläkin viikolla.  Tiistaina kuunneltiin musiikkia yhdessä, keskiviikkona tuunattiin hamahelmillä kaikenlaista ja torstaina jumpattiin aivoja porukalla kuka oli Cluedossa murhaaja. Kokeiltiinpa me tällä viikolla pienellä porukalla myös Granium-peliä ja sehän päätyikin sitten Toivon perimmäiseen nurkkaan, ei jatkoon😜.

Ensi viikolla maanantaina Toivo on avoinna 10-15. Luvassa on paitsi aamupala 10-12 välillä, myös musiikkimaalausta; musiikin soidessa tehdään taidetta omaan makuun omalla tavalla.

Tiistaina Toivo on auki vain 10-12.45 kun lähdetään porukalla kokeilemaan Liike-hankkeen kanssa yhteistyössä koripallon pelaamista Kupittaan palloiluhallille. Lähdetään Toivolta 12.45 ja otetaan 13.05 bussi jolla ajellaan Kupittaan palloiluhallille. Pelivuoro meillä on 13.30-14.30 ja sisältö lempeällä asenteella lajikokeilua. :) 

Keskiviikkona kokeillaan leikkimielistä tutustumista helpottavaa "kuka porukassamme on kuka, mikä on kenellekin ominaista"-peliä/leikkiä. On hyvä kohdata toisiamme ja kertoa ehkä jotakin jota et ole huomannut ehkä vielä kertoakaan. Sinussa saattaa asustaa ilmiömäinen tee-se-itse -henkilö, joka tuunaa asian kuin asian näppärästi, tai tuo toinen onkin aikamoinen luontoihminen. 💚 Tullaan tutuiksi. 

Torstaina juodaan aamukahvit teatterisillalla, me huolehditaan mukaan termos-kahvit ja pientä makeaa, tuu sinä vaan paikalle heräilemään kanssamme keväiseen maisemaan. :) Toivo siis aukeaa torstaina klo 10 mutta kohdataan ensin teatterisillalla. Siirrytään siitä sitten porukalla kohtaamispaikalle kunhan aamun kahvittelut ja tunnelmoinnit on ulkona tehty. Toivo on avoinna torstaina 10-15. Ja teatterisillalta siis aloitetaan 10 aikaan, kunhan ei sada tai takatalvi ole ihan hurjana yllättänyt. 😅

Ensi viikolla on siis taas tarjolla mitä mainiointa tapaa viettää  aikaa ja saada hyviä kohtaamisia omaan päivään. Kiitos tästä viikosta, nähdään taas ensi viikolla!


Toivo näkee pallomeren mahdollisuuksia hamahelmi-laatikossakin.
Agatha Christiekin kalpenee kun Toivon Cluedo-mysteerin ratkaisijat keskittyvät 💛 löytämään tekijän, tekotavan ja huoneen jossa mysteeri tapahtui. 

Ihanaa, omannäköistä viikonloppua Sinulle!

 

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.