perjantai 28. huhtikuuta 2023

Toukokuun ensimmäinen viikko Toivossa starttaa tiistaista

Tämän viikon tähti on ollut pienen pienissä vappuvalmisteluissa. Yksi tehtävä tai sen palanen kerrallaan on lähestytty yhteistä kevään juhlaa askel askeleelta. On laiteltu simaa ja koristeltu kohtaamispaikkaa sekä pohdittu mahdollisia asuvalintoja ja mitä kaikkea muuta nyt mukavaan juhlaan kuuluukaan. Voi mikä yllätys, kun saatiin Epakin hassuttelemaan kanssamme pitkästä aikaa! Ikävähän tässä jo olikin 💖 Ja esiintyminen sopi kuin nenä päähän, tai niin kuin munkki ja sima, tai niin kuin Scrabble ja hupsut kirjainlaatat...

Hauskaa vappua! 🎈


Viikolla poikettiin myös Kohtaamispaikka Kiesissä, Kaarinassa. Saattelimme mölkkyturnauspokaalin matkassamme uuteen kotiinsa, yhden joukkueessamme pelanneen mölkkymestarin kotijoukkueen ihailtavaksi. Seuraavaksi pokaalista kilpailtaneen jälleen Toivon kesätauon (lue: heinäkuun) jälkeen. Turnajaiskutsua odotellessa!

Mistä on viikko Toivossa tehty? Pelaamisesta, virkkausprojekteista, askartelusta, biljardista, kahvista ja kuulumisten vaihtamisesta - kivoista kohtaamispaikalla poikkeavista ihmisistä, toisten auttamisesta, musiikin kuuntelusta. Osa lähtee vielä lauantaina kevättalkoisiin Turun NMKY:n leirisaari Harvaan. Toivotaan teille reipasta talkoomieltä ja sopivasti auringonpaistetta.

Muistakaahan käydä taas jättämässä kävijäpalautetta tältä keväältä seuraavan linkin kautta. Palaute on meille ihan tosi arvokasta ja auttaa tekemään Toivosta yhä enemmän sellaisen paikan, jossa kohdataan kävijöiden toiveet ja tarpeet - ja josta on iloa ja hyötyä monenlaisissa nuorten elämäntilanteissa. Kiitos jo etukäteen! Pidemmittä puheitta, tästä täyttämään: 

https://link.webropolsurveys.com/S/2D4E3543B9C12DB1


ENSI VIIKOLLA ON OHJELMASSA SEURAAVAA:

MA 1.5. 

Toivo on kiinni, koska vapunpäivä.


TI 2.5. 

Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.

Ohjaaja paikalla Discordissa klo 10-11.

Toivossa on tarjolla aamupalaa aamupäivän aikana. 

Tänään askarrellaan porukalla Toivon oma kevätbingoruudukko, jota kaikki halukkaat voivat sekä osallistua tekemään että täyttelemään omilla havainnoillaan. Kuka näki jo perhosen? Entä shortsit katukuvassa? Oletko jo nauttinut jäätelön jokirannassa? Bongannut avoauton tai nähnyt nurmikosta puskevan jotain uutta ja vihreää?


KE 3.5. 

Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.

Mindfulness-hetki vie Toivon pieneksi aikaa hiljaiseen tilaan ja ohjaa pysähtymään oman olemisen äärelle. Tule kuulostelemaan, mitä sinussa on menossa tänään. Ota mukava paikka, just sulle sopiva, ja kuuntele opastusta kaiuttimesta. Aloitellaan klo 11. Arvioitu kesto noin 20 minuuttia.


TO 4.5. 

Kohtaamispaikka on auki klo 12-15.

Ihan tavallinen Toivo-päivä, kaikilla Toivon mahdollisuuksilla. Huomaa, että päästään avaamaan ovet vasta klo 12.


PE 5.5. 

Perjantaisin Toivo on kiinni. Niin myös tällä viikolla. Toivon Discord on kyllä auki. Voit pyytää sinne oman kutsulinkin ohjaajilta.


Mukavaa loppuviikkoa! 

        



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.