perjantai 5. toukokuuta 2023

Vähän tavallista lyhyempi viikko on vietetty kokonaisuudessaan kohtaamispaikalla. Monen kevätbingo ruudukko täyttyi melkein  kokonaan  ;) Kiva siis todeta, että kevään merkkejä on jo paljon ja niitä on huomattu ja nähty. Yhdessä ideoitiin sen jatkoksi oma kesäbingo, jonka täyttämistä aloitellaan pikkuhiljaa yhdessä ja erikseen. Pitkästä aikaa korttipelit ovat taas nousseet pelattujen pelien joukkoon, mutta erityisen hauskaa on ollut kyllä pelata porukalla huhupuheita-peliä. Arvaatko sinä mikä sana kuvassa on oikeasti kyseessä?



MA 8.5.
Toivo on auki klo 10-15. 

Aamupalaa tarjolla klo 10-12 välillä. Tuttuun tapaan uusi viikko aloitetaan yhdessä aamupalan merkeissä. 

Usein puhutaan millainen kuppi tai muki on juuri minulle mieluisin kahvin ja teen juomiseen. Pieni vai vähän jopa liiankin iso, onko värillä, mukin kuvalla tai muodolla merkitystä. Joku kuppi on juuri täydellinen tänään :) Onko kaapissasi kuitenkin joku jostain syystä " vaikea" kuppi? Tuo se tänään mukanasi ja vaihda jonkun toisen kanssa sinulle sopivampaan:) 

Mahdollisuus askarrella ja tehdä kortti jollekin tärkeälle vaikka lähestyvää äitienpäivää ajatellen, jota vietetään sunnuntaina 14.5. 


TI 9.5. Toivo on auki klo 10-15.

Tänään saamme Toivoon vieraita Turkuun avattavalta KULTTUURIPAJALTA klo 13-  Pajan toiminta on tarkoitettu 18-35-vuotiaille nuorille aikuisille, joilla on mielenterveyden haasteita, yksinäisyyttä tai muuten haasteellinen tilanne elämässä. Toiminnallinen ryhmätoiminta perustuu vertaisuuteen sekä toimintaan osallistuvien kiinnostuksen kohteisiin. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Tule ihmeessä kuulemaan lisää toiminnasta ja tapaamaan kulttuuripajan työntekijöitä- mahtava mahdollisuus saada mielekästä toimintaa arkeen!


KE 10.5. Toivo on auki klo 10-15.

Ohjaaja paikalla Discordissa klo 10-11 välillä. Tule siis juttelemaan ja kirjoittelemaan. Jos, et vielä ole mukana kohtaamispaikan omalla serverillä- pyydä liittymislinkki ohjaajilta.

Tasaisin väliajoin on Toivossa kirjoiteltu kirjeitä. Tänään kirjoitamme kirjeen tai kortin itselle. Mitä haluaisit kirjoittaa juuri sinulle? Ajatuksia tässä ja tästä hetkestä, mitä minulle kuuluu nyt, mitä ajatuksia vaikka kesästä tai jotain ihan muuta.  Kirje toimitetaan saajalle eli sinulle syyskuun alussa.


TO 11.5.Toivo on auki klo 10-12 + RETKI KASVITIETEELLISELLE PUUTARHALLE.

Toivottu retki suuntautuu tänään Ruissaloon kasvitieteelliselle puutarhalle. Lähtö tapahtuu Toivolta klo 12.15. Puutarhalla vieraillaan niin sisällä kuin ulkonakin. Sisätiloissa on lämmintä, mutta muista varautua säänmukaisesti ulkona liikkumiseen. 


PE 12.5. TOIVO ON KIINNI!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.