keskiviikko 17. toukokuuta 2023

Toivo toivottaa kaikille kivaa helatorstaita sekä loppuviikkoa, toivottavasti saadaan nauttia kivoista keleistä myös. Toivo on auki seuraavaksi MAANANTAINA 22.5. 

Tällä viikolla ollaan touhuttu taas aikalailla kohtaamispaikalla ja aika isolla porukalla. Kiva, kun olette olleet liikenteessä :) Joka paikassa on tehty ja pelailtu, mutta erityisesti askarteluhuoneen siivousprojekti on ollut  tarpeellinen ja ihana juttu. Kiitos, kun olette järjestelleet paikkoja. 



Joskus on kiva vaihtaa maisemia, vaikka kohtaamispaikalla paljon viihdytäänkin. Keskiviikon aamukahvit juotiin tällä viikolla hieman koleassa säässä,  nauttien Turun torin tunnelmasta torikahvilassa. 


ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA TAPAHTUU:



MA 22.5.Toivo on auki klo 10-15. 

Aamupalaa tarjolla klo 10-12 välillä. Tule sinäkin aloittamaan uusi viikko yhdessä aamupalan merkeissä ja vaihtamaan kuulumisia.

Tänään ei ole suunniteltua ohjelmaa. Vietetään siis päivä kaiken mukavan tekemisen ja touhun merkeissä kohtaamispaikalla. 

TI 23.5. Toivo on auki klo 10-12 + iltapäivä klo 12-15 Puolalanpuistossa.

Toivotaan kivaa keliä tälle päivälle, sillä iltapäivä klo 12-15 vietetään Puolalanpuistossa rennosti mölkyn, musiikin ja kivan seuran merkeissä. 

KE 24.5. HUOMIO AUKIOLOAIKA!! Toivo on auki klo 12-15.

Toivo on tänään auki poikkeuksellisesti klo 12-15 välillä. Tule juomaan vaikka kuppi kahvia ja pelaamaan jotain. 

Jodelissa tapahtuu illalla klo 19-21 välillä. Moni paikallinen toimija on vastaamassa erityisesti mielen hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä ja asioissa. 


TO 25.5.Toivo on auki klo 10-13.30 + Ulkoilu lähistöllä klo 13.30-15.

Toivolle ja toivolaisille suunniteltiin oma, ihana kesäbingo. Lähdetään yhdessä ulkoilemaan klo 13.30-15 välillä ja toivotaan, että saadaan muutama rasti jo bingolappuun :)


PE 26.5. TOIVO ON KIINNI! MUTTA ollaan paikalla Discordissa klo 10-11 välillä. 

Tule juttelemaan tai kirjoittelemaan kohtaamispaikan omalle serverille. Jos et ole vielä mukana, pyydä linkki Toivon ohjaajilta tai laita sähköpostia nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.