perjantai 26. toukokuuta 2023

Ja se kaikista tärkein on voida jakaa päivä jonkun toisen kanssa...

Mistä on kuluva viikko tehty? Vanhoista tutuista, uusista kasvoista, kohtaamisista, tutustumisista, vaihtuvista tunnelmista, ihan kaikenlaisista tekemisistä, kohtaamispaikalla olemisesta, puuhailuista ja pelaamisista, retkeilystä lähimaastossa, musan kuuntelusta, jodlaamisesta, mölkyn ja possujen heittelystä, ristikoista, kryptoista, napostelusta ja askartelu-unelmista - jo varsin kesäistä päivistä ja yhdessä olemisesta.



Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:



MA 29.5. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.

Aamupalaa tarjolla klo 10-12. Tänään paistellaan yleisön pyynnöstä karjalanpiirakat uunissa ja niiden kaveriksi tarjoillaan munavoita. Ei ollenkaan hassumpi lähtö viikkoon luvassa siis. Vaihdetaan kuulumiset ja keitellään aamukahvit.

Herkuttelutoiveiden lisäksi otamme mielellämme vastaan myös ihan kaikenlaista palautetta, erityisesti tämän kevään osalta. Voit käydä vastaamassa Nuorten kohtaamispaikka Toivon kävijöiden palautekyselyyn seuraavasta linkistä: 

https://link.webropolsurveys.com/S/2D4E3543B9C12DB1

tai täytellä halutessasi kyselyn Toivossa nuorten koneelta. Ohjaajan saa täyttelytueksi jos on tarvis. Palautteita kysellään tästä kesätaukoon asti. Vastaaminen on ehdottoman vapaaehtoista ja sen voi tehdä täysin anonyymisti. Jokainen kävijän näkemys on juuri sellaisenaan meille valtavan tärkeä 💖 Ja onpas hienoa, jos ja kun niiden avulla saadaan toimintaa kehiteltyä jatkossa vielä entistä paremmaksi. Ota siis just sulle sopiva hetkinen jossakin välissä ja käytä tilaisuutesi vaikuttaa.


TI 30.5. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15

Ohjaaja tavattavissa Toivon Discordin puhehuoneessa klo 10-11. Discord-palvelimelle pääsee mukaan pyytämällä kutsulinkin Toivosta. Onnistuu vaikka sähköpostitse osoitteesta: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

Kohtaamispaikalla voitaisiin vaikka pelata jotakin mukavaa peliä porukalla. Katsotaan sen mukaan ketä meitä on paikalla, että mikä peli lähtis just tänään. Vahva suositus lähtee Huhupuheita-lautapelille, joka on hulvaton yhdistelmä piirrä ja arvaa -tyyppistä peliä ja rikkinäistä puhelinta... 😂👌


KE 31.5. Kohtaamispaikka on KIINNI! Ohjaajat osallistuvat kehittämistoimintaan.


TO 1.6. Lähtö Toivolta klo 10.30! Voi tulla kohteeseen suoraankin. 

Tänään ollaan klo 11-15 Turun NMKY:n saunalla (Sirkkalankatu 27 B). 

Tuu saunomaan tai vaikka muuten vaan moikkaamaan ja viettämään aikaa meidän kanssa. Myös täältä löydät kupin kahvia ja pelatakin voidaan. Saunaan kannattaa ottaa mukaan suihkutarvikkeet ja pyyhkeet, laudeliina sun muut. Saunassa voit pitää halutessasi uikkareita tai vaikka saunoa pyyhkeen suojista. Kaikille meille omanlaisille löylyjen ystäville löytyy varmasti päivän mittaan sopiva hetki piipahtaa lauteilla.


PE 2.6. Toivo on kiinni perjantaisin, niin myös tällä viikolla.

Mukavaa loppuviikkoa ja nähdään taas! 🌞

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.