torstai 19. lokakuuta 2023

Moikka taas!

On ollut taas monenlaista puuhaa ja ohjelmaa tämän viikon aikana Toivossa. Meitä on ollut monta, mutta mukavia rauhallisempiakin hetkiä on saatu järjestymään. Uusia kävijöitä on otettu taas tosi hyvin vastaan, vitsit meiän kävijöistä voi olla ylpeä! Toisten kävijöiden kokemukset on niitä jotka on tosi tärkeitä meidän työntekijöiden kertomisen tukena Toivoa esitellessä.

Maanantaina pelattiin porukalla Smart10 junioriversiota ja kyllä-haastaahan sekin kivasti. Hauskinta on, että mitään ei tarvii tietää voidakseen olla porukassa mukana! 💛Jo se, että osallistuu vaikka vaan yleisönä, on tosi kivaa! Porukassa on voimaa.

Auralan setlementistä kävi maanantai-iltapäivästä ohjaaja Riad ja yhteisöohjaajaopiskelija jakamassa ilta-aikaisen toiminnan ilosanomaa! Auralassa (Satakunnantie 10, 20100 Turku) alkaa keskiviikko-iltaisin klo:18-20 NUORILLE AIKUISILLE PELI-ILLAT. Menkää ihmeessä katsomaan paikanpäälle ja hyödyntämään tämäkin mahdollisuus-vaihtoehtoja ilta-aikaiseen ajanviettoon :) 

Tiistaina tuunattiin lokakuisiin pimeneviin iltoihin ja hämäriin aamuihin sopivia hengenturvaajia eli heijastimia. Heijastinpuu on edelleen Toivossa, siihen voit tuoda ylimääräisiä tai ottaa itsellesi tai kaverille uusia.

Keskiviikon mindfullness-harjoitus vaihtuikin kävijän ideoimaan sadun lukemiseen: Siellä me kaikki olohuoneessa kuunneltiin rentoutuen kun kävijä luki meille muille sadun.  Tämä koettiin hyvänä tapana rauhoittua ja olla rauhassa, eli vahvasti jatkossa .💛

Keskiviikkona keskusteltiin rentoutushetken jälkeen taloudellisuudesta ruokakaupassa ja edullisesta, mutta herkullisesta kokkailusta; jaettiin vinkkejä, mitä kannattaa valmistaa kun rahaa on vähän. Mikä on riittoisaa ja edullista, silti ravitsevaa ja hyvää. Niin hienoa miten keskustelua syntyi, ja kaikki pääsivät sanomaan omia näkemyksiään. Toivon yhteisöllisyyttä parhaimmillaan 💚

Toivossa on nähtävillä myös ruokakassien jako-pisteet ja aikataulut ilmoitustaululla, kurkkaa sieltä jos rahat on vähissä ja nälkäkin olisi. Ja muista-kaikesta voi puhua, mietitään yhdessä sitten, miten selviät tilanteesta.

Viikon päätteeksi oltiin Aninkaisten keilahallilla keilaamassa porukalla. Huhh vaikka alkaa olla jo viileät ilmat, tunnelma on lämpöinen-onneksi! Olipa sielläkin hauskaa teidän kanssa! Kiitooos hauskasta yhteisen viikon lopetuksesta!


Ensi viikolla Toivossa:

Maanantaina 23.10. Toivo on auki 10-15. Tule tekemään puuroannos itsellesi, ja yhdessä alkavaa uutta viikoa ihmettelemään. Iltapäivästä otetaan haltuun Toivon pelihyllyssä oleva Touché- peli. Jos peli on tuttu, tule opettaan meille muille se, jos kaikille ihan uusi tuttavuus, harjoitellaan yhdessä. 

Tiistaina 24.10. Toivo on auki 12-15. (viikkoaikatauluun pääsi painovirhepaholainen) Toivossa on hamahelmiä vaikka missä väreissä, laitetaan luovuus kukkimaan ja toteutetaan yhdessä mitä mieleen tuleekaan just silloin :) Hamahelmistä on moneksi. 

Keskiviikkona 25.10. Toivo on auki 10-15. Jatketaan hamahelmiprojekteja, jutellaan tai ollaan vaan. :)

Torstaina 26.10.  Toivo on auki 10-15. Toivoriihi, jossa ideoidaan ja kehitetään yhteisöllisesti Toivon toimintaa, alkaa klo 13. Tule kertomaan ajatuksiasi :) 

Perjantaina 27.10. Toivo on kiinni. Ohjaaja on discordissa 10-11 ajan, tuu linjoille moikkaamaan! 

Lempeää loppuviikkoa Sinulle! Nähdään! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.