perjantai 27. lokakuuta 2023

Toivon arjessa tapahtuu usein paljon ja usein myös paljon samanaikaisesti. Kahvia, heräämistä uuteen päivään, leppoista kuulumisten vaihtoa, ajankohtaisten asioiden pohtimista ja välillä vakavampia aiheita. Ristikoita, käsitöitä, askartelua, biljardia ja lautapelien pelaamista ehkä jopa useammalla pöydällä. Tutustumista, yhdessä olemista, kuuntelemista ja toisten tukemista olemalla siinä vieressä. Tämäkään viikko ei tee poikkeusta tässä. Jokainen päivä on ollut ihan omanlaisensa ja se on ihan parasta arkea. Joka voidaan ja saadaan viettää yhdessä! Tuntuu, että viikot ja jopa kuukaudet kuluvat nopeasti, nyt on lokakuukin jo pian takanapäin.  Ilmat viilenevät ja kesäaika päättyy viikonloppuna. Olikohan tänään maassa ensilumi, kait se oli❆ Tervetuloa marraskuu! 

ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA:

MA 30.10. Toivo auki klo 10-15.

Perinteinen viikon aloitus. Aamupuuroa tarjolla klo 10. Tule sinäkin aloittamaan viikko yhdessä aamupuuron ja kahvin merkeissä. 

Tänään koristellaan, leivotaan ja tehdään muitakin valmisteluja Toivon halloween- juhlia varten. 

TI 31.10.  Toivo on auki klo 10-15.

Vietämme päivää HALLOWEEN - juhlien merkeissä. Moni onkin jo suunnitellut pukeutuvansa teemaan liittyen eli se on sallittua😊 mutta ei ollenkaan pakollista!  Päivän aikana luvassa erilaista toivottua ohjelmaa. Aikataulussa tärkeimpiä juttuja ovat ehkäpä seuraavat: tarjoiluja luvassa  klo 12 alkaen ja bingo klo 13. Tällä kerralla voit halutessasi tehdä ihan itse oman bingolapun, valmiita lappuja on myös tarjolla. 

KE 1.11 Toivo auki klo 10-15.

Rentoutushetki klo 11. Hetki rentoutumisella, pysähtymiselle ja rauhoittumiselle kestää n. 20min. 

Iltapäivällä  klo 13 jatkamme keskusteluhetkiä. Viime viikon aiheen ja sen synnyttämän keskustelun jälkeen jatketaan teemalla, kun rahat on ihan loppu. Keskustelujen aikana jaetaan omia kokemuksia ja ajatuksia, mietitään yhdessä mitä haasteellisissa tilanteissa voisi tehdä. Mistä apua ja tukea voisi saada. 

TO 2.11. Toivo on auki klo 10-13.30 +  13.30-15 biljardia Aurabiljardissa

Pitkästä aikaa lähdetään iltapäivällä pelaamaan biljardia Aurabiljardin pöydille. Lähtö Toivolta klo 13.30. Pöydät on varattu klo14-15. Suoraan Aurabiljardillekin voit halutessasi tulla :) 

PE 3.11. TOIVO ON KIINNI

Ohjaaja on paikalla kohtaamispaikan omalla serverillä discordissa klo 10-11 välillä. Tule linjoille kirjoittelemaan ja juttelemaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.