perjantai 3. marraskuuta 2023

Heippatirallaa!

Tällä viikolla Toivossa valmisteltiin maanantaina yhteisöllisesti Toivon Halloween-juhlia. Osa porukasta leipoi hirrrmuisen hyvää mokkapalakakkua, osa koristeli Toivon tiloja ja välillä ihan vaan oltiinkin. 

Tiistain Halloween juhlissa oli sankoin joukoin porukkaa. Innostuttiin kokeilemaan hurjanhauskaa Halloween-ongintaa, pelailtiin Halloween-Bingoa ja herkuteltiin paljon. Myös silmämunia etsittiin piiloista, syötävää laatua toki ne silmämunat, Halloween-hengessä :) 

Keskiviikkona ja torstaina oltiin, rentouduttiin ja kudottiin. Saatiin huikean ilahduttava lankalahjoitus ja taas on hieman enemmän edellytyksiä kutoa, virkata tms. Yhteinen Toivo-viikko päätettiin Aurabiljardi-reissuun. 

Ohessa viikon kuvasatoa. Onpa ihanaa kun tätä kohtaamispaikan meininkiä on mahdollistamassa teidän kävijöiden lisäksi varsin heittäytyvä työporukkakin ;) ja opiskelija-Iida "teletappi" piteli rohkeana hurjaa luurankoa. Tarjoilut olivat jälleen herkullisia ja parasta on viettää juhlia yhdessä.





 

 Ensi viikolla Toivossa:


Ma 6.11. Toivo on auki 10-15. Aamupuuroa on tarjolla klo 10. Tänään askarteluhuone on valjastettu maalailulle ja piirtelylle, tule olemaan luova yhdessä.

Ti 7.11. Toivo on auki klo 10-15. Tänään Toivossa on mahdollisuus askarrella kortteja läheisille, esim. isänpäiväksi joka on 12.11.

Ke 8.11. Toivo on auki 10-12.45. Lähdetään 12.45 Toivolta Jarkko Nieminen -areenalle. Kentät varattuna sulkapalloiluun 13.45-14.45. Mukaan sisäpelikengät jos löytyy, mutta ilmankin pärjää. Varaa mukaan leppoisaa mieltä, tämäkään ei ole turhan totista hommaa Toivossa. Vesipullo aina hyvä muistaa pitää menossa mukana.

To 9.11. Toivo on auki klo 10-15. Pelipäivä. Pelataan eri pelejä päivän aikana. Tuo mukanasi oma peli jos haluat, pelataan sitäkin porukalla. :) 

Pe 10.11. Toivo on kiinni, mutta Discordissa ohjaaja 10-11 välillä. 


Ja hei, tärkee juttu, että annatte palautetta toiminnasta, kohtaamisista ja kaikesta mitä vaan haluatte sanoa.KIITOOOOS! Palautetta pääsette antamaan tästä linkistä, eikä vie kuin hetken:

https://link.webropolsurveys.com/S/2D4E3543B9C12DB1

Kiitos kuluneesta viikosta, nähään taas! 💛Vietä viikonloppuun laskeutuminen teekupin äärellä, vedä villasukat jalkaan ja mieti asioita joista saat vähän valoa pimeneviin iltoihin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.