perjantai 10. marraskuuta 2023

Tälläkin viikolla toiminnassa toteutetaan kävijöiden toiveita - Aina kannattaa olla hiukka toiveikas!

Kun pihan puolella ympärille laskeutuu marraskuun harmaus ja hämäryys, on kohtaamispaikalla samanaikaisesti elämän värien paljous, kivan tekemisen runsaus ja aito mahdollisuus kohdata toisia ihmisiä ja jakaa yhdessä arkea - ihan sen verran kuin omista voimavaroista käsin on sopivasti juuri tänään ja tässä. Ollaan me valoja toisillemme, vaikka aurinko pitää pientä taukoa.

Olemme kaikki ihan omanlaisiamme ja toisaalta myös meissä on tosi paljon samaa💗 Se, mikä toiselle on sopivasti tässä hetkessä, voi toiselle olla aivan liikaa. Viikon aikana ollaan käyty tosi hyvää keskustelua siitä, miten voisimme toisiamme huomioida entistä paremmin, kun meitä kuitenkin on usein yhteisissä tiloissa monta. Itse lupaan kiinnittää jatkossa huomiota omaan äänenkäyttööni ja pahoittelen jo valmiiksi, että innostus nostaa helposti äänenvolyymini, mutta yritän kuitenkin 😅👋 Jatketaan tätä pohtimista! Kaikki näkökulmat ovat tärkeitä. Muista myös vinkata ohjaajalle, jos sulla on mitä tahansa haasteita kohtaamispaikalla toimimisessa. Teitä varten me täällä ollaan ja varmasti löydetään yhdessä ratkaisuja monenlaisissa pulmissa.

Tämän viikon toiminnallisessa kattauksessa on ollut hurjan paljon käsillä tekemistä. Ollaan tehty aivan ihania juttuja villalangasta ja ihan tosi moni on opetellut viime aikoina uuden taidon neuloen tai virkaten. Maalaaminen ja korttiaskeartelu kutsuivat luovaa puolta esille myös, jopa niin paljon, että maalamisen toivottiin jatkuvan myös seuraavalle viikolle. Keskellä viikkoa poikettiin lätkimässä sulkapalloa pitkästä aikaa ja kaikenlaiset pelit löysivät pelaajansa loppuviikosta. Kohtaamispaikalle saatiin taas lisää lankoja ja myös iso pino vanhoja aikakauslehtiä ja täyttämättömiä ristikkolehtiä, joita täällä on kiva porukalla täytellä yhdessä. Lämmin kiitos niistäkin 🌸✨

Mukavaa, kun Toivossa on poikennut lähiaikoina myös monta uutta tutustujaa. Jotakin tosi arvokasta tapahtuu aina niissä hetkissä, kun Toivossa käyvät nuoret kertovat toiminnasta omien kokemuksiensa kautta tuleville Toivon kävijöille. Olette kaikki ihan tosi tervetulleita tänne. Täytyypä vielä kirjoittaa sekin, että tämä on kyllä ihan tavattoman hieno porukka - kuinka monenlaisia toimijoita ja tunnelmia mahtuukaan saman katon alle 💖 Tällaisia ajatuksia tältä viikolta 🥰👍


Näet kuvassa tosi monta nuorta toimimassa tällä viikolla 😍


Toivossa on parhaillaan käynnissä palautekysely! Mukaan pääset eri tavoin. Voit käyttää linkkiä, jonka laitan sinua varten tämän kappaleen perään tai täytellä kyselyn Discordin kautta. Toivon seiniltä löytyy myös QR-koodi, joka vie suoraan palautekyselyyn ja jos tarvitset apua täyttämisessä niin vinkkaa ohjaajalle ja saat apua tähän. Vastaaminen antaa meille tärkeää tietoa kohtaamispaikan kehittämistä varten. Se on täysin anonyymia, ja siten voit huoletta ilmaista myös asioita, joista tuntuu vaikka hankalata lähteä puhumaan.

Niin ja tässä se linkki, ole hyvä: 

https://link.webropolsurveys.com/S/2D4E3543B9C12DB1



ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA TAPAHTUU SEURAVAA:


MA 13.11.

Toivo on auki klo 10-15.

Aloitellaan viikko aamupuurolla.

Tänään jatkuu maalaus- ja piirtelyhommat askarteluhuoneessa. Otetaan vielä musiikki mukaan jos halutaan. Tuu toteuttamaan itseäsi ja tekemään ihan omanlainen teos. Kokeile vaikka ottaa sun lempivärit inspiraatioksi ja katso mihin suuntaan tekeminen lähtee johdattamaan.


TI 14.11.

Toivo on auki klo 10-13.30 + kevyt kävelylenkki jokirannan Piiloleikki-reitillä pikkupatsaita etsimään.

Piiloleikki-reitistä sen verran, että meillä on muutamia vinkkikarttoja patsaiden hakuun. Vinkit voi myös ladata omalle puhelimelle. Kävelyreissussa on säävaraus eli sadesäällä pysytellään kohtaamispaikan lämpimässä. Koko reitin pituus on pari kilometriä - katsotaan lähempänä montako patsasta käydään etsimässä. Lähtö jokirantaan Toivolta klo 13.30.


KE 15.11.

Toivo on auki klo 10-15.

Luetaan yhdessä toisillemme klo 10.30. Voit halutessasi osallistua kirjan lukemiseen tai kuuntelemiseen. Tämän aamun saduksi valikoitui Astrid Lindgrenin Rasmus ja kulkuri (1956). Aloitellaan luvusta 1. ja katsotaan sen jälkeen, miten jatketaan. Sadussa orpo Rasmus lähtee lastenkodista ja aloittaa vaelluksen vanhan kulkurin matkassa.

Maalailuhommille on tilaa myös tässä! Jatka aiemmin aloittamaasi tai aloita kokonaan uusi projekti. Voidaan ottaa musat mukaan jos halutaan.


TO 16.11.

Toivon toiminta tapahtuu tänään kohteessa Turun NMKY:n saunatila, osoitteessa Sirkkalankatu 27 B! (Nähdään alatasanteella! voit myös soittaa Toivon kännykkään p.050-5011599, niin osataan tulla sua vastaan katutasolle). HUOM. tänään ollaan siellä paikalla klo 11-15 välillä.

Saunalle mukaan oma pyyhe ja peseytymistarvikkeet. Toivolta tulee pientä evästä. Voit myös ihan vaan olla saunalla eli älä jää pois matkasta jos sauna ei ole sun juttu. Otetaan joku kiva peli mukaan.


PE 17.11.

Toivo on kiinni, niin kuin aina perjantaisin.

Poikkea silti Discordiin tapaamaan Toivon ohjaajaa ja toisia Discordilaisia. Puhehuoneessa ollaan paikalla klo 10-11. Voit myös kirjoitella tai olla muulla itsellesi sopivalla tavalla mukana 😀


Mukavaa loppuviikkoa kaikille, nähdään taas! 💗


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.