perjantai 17. marraskuuta 2023

Toivossa on käynnissä vielä ensi viikon ajan kävijöille suunnattu palautekysely!  KIITOS kaikille, jotka ovat jo palautekyselyn täyttäneet. Kävijöiden monipuolinen palaute on kaikista tärkeintä kohtaamispaikan toimintaa kehitettäessä💛 Jos et ole vielä täyttänyt, pääset suoraan tästä linkistä palautekyselyn täyttämiseen: 

https://link.webropolsurveys.com/S/2D4E3543B9C12DB1

Kyselylomakkeeseen vastaaminen on täysin anonyymia.  Voit siis huoletta ilmaista myös asioita, joista voi olla vaikea lähteä puhumaan arjessa. Palautekyselyn voit täyttää myös vaikka Toivossa ja saat ohjaajilta tarvittaessa apua sen täyttämiseen. 

Tällä viikolla on syntynyt monta upeaa maalaustyötä askarteluhuoneessa musiikilla ja ilman. Samaan aikaan neuloosi on vallannut olohuoneen ja useampia sukkia sekä muita lämpimiä asusteita on jo valmiina ja vielä useampia valmistumassa. Kiitos taas, saimme uuden lankalahjoituksen, ihania värejä😍

Tiistaina käytiin aika viileässä kelissä jokirannassa etsimässä yllättäviin paikkoihin piilotettuja pieniä patsaita- hauska piiloleikki. Muutama jäi vielä löytämättä eli seuraavaa kertaa odotellessa. Viikko päätettiin lämpimämmissä merkeissä yhdistyksemme saunatiloissa saunoen, pelaillen ja yhdessä aikaa viettäen.

Valitettavasti taitaa olla niin, että kaikenlaiset pöpöt ovat nyt liikenteessä😖 Muistathan jäädä kotiin lepäämään, jos olet kipeä ja pestään nyt käsiä hieman tavallistakin ahkerammin! Pikaista paranemista  ja parempaa vointia kaikille, jotka lepäilevät kipeinä kotona.


ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA:



 MA 20.11. HUOMIO AUKIOLOAIKA! Toivo auki klo 11-15.

Perinteinen viikon aloitus, vaikka avaammekin tänään tunnin myöhemmin. Aamupuuroa tarjolla klo 11. 

Lukuhetki klo 11.30 eli luetaan yhdessä viime viikolla aloitettua kirjaa:  Astrid Lindgrenin Rasmus ja Kulkuri. Voit halutessasi osallistua kirjan lukemiseen tai vaikka vaan kuuntelemiseen. 

TI 21.11.  Toivo on auki klo 10-15.

Tänään ohjelmassa Croguis-piirtelyä iltapäivän aikana. Ihana kävijämme on luvannut ohjata tämän jutun <3 Terveisinä hän  halusi lähettää kaikille, ettei minkäänlaista kokemusta piirtämisestä tai aiheesta tarvitse olla! Croguis-piirtely on nopeaa luonnosmaista, hahmottelevaa piirtelyä elävästä mallista tietyssä ajassa.  Tätä on kiva lähteä kokeilemaan- ihan ensimmäistä kertaa :) 

ps. Toivossa on tänään sosionomi-opiskelija tutustumassa toimintaamme. 

KE 22.11 Toivo auki klo 10-12.30. + 12.30 tutustuminen Auralan kansalaisopiston toimintaan 

Lähdemme tutustumaan Auralan kansalaisopiston monipuoliseen toimintaan. Lähtö Toivolta kävellen klo 12.30. Tutustuminen on sovittu alkavaksi klo 13. Auralan kansalaisopisto sijaitsee osoitteessa: Satakunnantie 10. 

TO 23.11. Toivo on auki klo 10-15.

Poikkeuksellisesti jo tänään! Ohjaaja on paikalla kohtaamispaikan omalla serverillä discordissa klo 10-11 välillä. Tule linjoille kirjoittelemaan ja juttelemaan.

Osallistumme tänäkin vuonna Joulupostia ikäihmisille-kampanjaan, jossa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalveluiden ikääntyneille asiakkaille. Aloitamme korttien tekemisen tänään ja jatkamme ensi viikollakin. Toivo toimittaa kortit eteenpäin keräyspisteelle.  Kampanjan järjestää Siskot ja Simot yhteisö jo yhdettätoista kertaa.  

PE 24.11. TOIVO ON KIINNI




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.