perjantai 6. lokakuuta 2023

Lokakuun ensimmäisen viikon kuulumisia

Helou kaikki!

 

Lokakuun ensimmäistä viikkoa on vietetty mindfulness-rentoutumista harjoitellen ja pelaillen "Kuka meistä-peliä" jossa tutustuttu toisiimme leikkimielellä. Tiistaina Toivo oli mukana Politiikan heureka-tapahtumassa jossa erityisteemana oli mielenterveys. Tapahtumassa nuoret laittoivat lappusia mukanamme olleeseen ihanaan puu-taideteokseen, joissa vastasivat kysymykseen "Mikä tukee mielenterveyttäni". Koosteena todettakoon, että lippusten lappusten perusteella osoittautuu jälleen, että ihan perus-asiat ovat ne jotka mielen hyvinvointiin vaikuttavat sitä tukevasti. Muun muassa läheiset ihmiset, luonnossa liikkuminen, lepo ja päiväunet, päivärytmi, leipominen, sipsi ja dippi sekä lemmikit mainittiin. Muistetaan siis kaikki lokakuun aikana vaalia sitä, että kuunnellaan, mitä oma mieli on vailla ja pyritään tekemään valintoja jotka tukevat hyvinvointia. 

 

"Elämä on hyvin yksinkertaista, mutta teemme siitä jatkuvasti monimutkaista." Kungfutse Vaikka välillä mietelauseet ja ajatelmat voi tuntua sanahelinältä, moni osuu kyllä kovasti ytimeenkin, ajattelisin. Hyvinvointia lisäävissä jutuissa ainakin yksinkertainen on just tarpeeksi. Yksi asia kerrallaan.


Lokakuussa alkaa taas illat ja aamut olla pimeämpiä joten torstaina Toivossa askarreltiin heijastimia. Toivossa on myös heijastinpuu lokakuun ajan, johon voit tuoda ylimääräisen heijastimen, josta voit ottaa heijastimen tai voit vaihtaa heijastimen. Kätevää!
 

 

 

 

 

 

 

Ensi viikolla Toivossa on tiedossa taas vaikka mitä :), tuu mukaan! Ja muista että mitään ei ole pakko tehä, riittää että olet ja tulet. 💚

Maanantaina Toivo on auki 10-15. Aamupuuroa tarjolla, ja klo 13 musahetki. "Tämän biisin haluaisin kuunnella porukalla."

Tiistaina Toivo on auki 10-14. Ollaan vaan. Pelaillaan, jutellaan tai tehdään vaikka heijastimia. :) 

Keskiviikkona Toivo on auki 10-15. Harjoitellaan pinssikoneen käyttöä porukalla. Tule tekemään mieluisa rintamerkki tai vaikka 5. 

Torstaina Toivo on auki 10-14.30. Jatketaan rintamerkkien tekemistä. 14.30 lähdetään Toivolta porukalla katsomaan Hansaan "Kui sul menee"-näyttelyä. 

Perjantaina Toivo on kiinni, mutta ohjaaja on discordissa 10-11 välisen ajan, tuu discordiin juttelee jos haluat :)


Oikein lempeää viikonloppua Sinulle! Nähdään taas, kiitos tästä viikosta ja yhteisistä hetkistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.