perjantai 29. syyskuuta 2023

Lokakuuhun mennään!

Piti hetki oikein miettiä mitäs tämä viikko onkaan pitänyt sisällään... Uuden pelin hankinta oli ihan huippu juttu! Aika monta kierrosta ollaan jo ehditty pelata, eri porukoilla. Parhainta pelin pelaaminen oli ehdottomasti joukkueina! Tätä pelataan varmaankin ensi viikollakin😊

Ihanaa, että tällä viikolla sää salli metsä- ja sieniretken toteutuksen. Oli kiva viettää aikaa yhdessä luonnossa ja sieniä löytyi jokaisen pussiin.





Keskiviikon keskusteluhetki rahankäytöstä ja säästämisestä tuotti paljon hienoja vinkkejä ja fiksuja oivalluksia. Pohdittiin mihin kaikkeen rahaa kuluu arjessa. Mitkä ovat pakollisia menoja ja onko joku  sellainen juttu, mistä voisi luopua ja säästää sen rahan johonkin muuhun.  Antoisia keskusteluja eri aiheista jatketaan tulevina viikkoina.

Flunssakin  on valitettavasti hieman vaivannut ohjaajia ja nuoria. Parantukaahan kaikki pian ja pysytään terveenä💗 Nähdään taas! Kivaa viikonloppua!

MA 2.10. Toivo auki klo 10-15.

Perinteinen viikon aloitus. Aamupuuroa tarjolla klo 10. Tule sinäkin aloittamaan viikko yhdessä aamupuuron ja kahvin merkeissä. 

Mindfullness klo 11.  Rentoutushetki kestää n.20 min- mukana voi olla tai viettää sen ajan vaikka askarteluhuoneessa.

TI 3.10.  TOIVO ON TÄNÄÄN AUKI klo 12-15.

Toivo on siis tänään auki poikkeuksellisesti klo 12-15. 

Aamupäivän Toivon ohjaajat ovat mukana  Politiikan heureka-  kirjaston nuorten politiikkapäivä-tapahtumassa Turun pääkirjastolla klo 10-12. Tapahtuma on suunnattu opiskelijoille, mutta kaikki kirjastossa vierailevat ovat tervetulleita pyörähtämään minitorilla. Tänä vuonna tapahtuman teemana on mielenterveys. Ehkä nähdä aamulla siellä😉

KE 4.10. Toivo auki klo 10-15.

Iltapäivällä  klo 13 pelataan toivejuttua: who is most likely to... Eli kuka todennäköisimmin.... Pelin ideana on päätellä kuka porukastamme tekisi jotain todennäköisimmin/ tykkää jostain todennäköisimmin.... Pidetään hauskaa ja samalla tutustutaan toisiimme😊

TO 5.10. Toivo on auki klo 10-15.

Aamut ja illat pimenevät. Askarrellaan ja tehdään heijastimia eri materiaaleilla ja tyyleillä. Jos sinulla on kotona ylimääräisiä heijastimia tai haluaisit vaikka vaihtaa jonkun kanssa omasi. Ota heijastin tänään mukaan: Heijastimien lahjoitus/vaihtopäivä. 

PE 6.10. TOIVO ON KIINNI

Ohjaaja on paikalla kohtaamispaikan omalla serverillä discordissa klo 10-11 välillä. Tule linjoille kirjoittelemaan ja juttelemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.