perjantai 8. syyskuuta 2023

Tällä viikolla ollaan on oltu hieman tavallista vähemmän auki.... Mutta ensi viikolla auki ollaan  tuttuun tapaan - maanantaista torstaihin.

Tiistaina vierailtiin Kulttuuripaja Casalla ja kuultiin heidän toiminnasta. Ihanissa tiloissa Linnankadulla on uuden toiminnan arki saatu jo hienosti pyörimään :) Kiitos esittelystä ohjaajille sekä vertaisohjaajille- tulemme uudelleenkin💛 Jos et päässyt mukaan, suosittelemme lämpimästi vierailua sinne.

Kulttuuripaja Casa💚



ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA TAPAHTUU:


MA 11.9. Toivo auki klo 10-15.

Toivossa aloittaa tänään opiskelija Iida. Kiva saada hänet mukaan! Tule moikkaamaan :) 

Aamupuuroa tarjolla klo 10. Tule sinäkin aloittamaan viikko yhdessä aamupuuron ja kahvin merkeissä. 

Ommellaan hiusdonitseja eli schuncheja. Toivolla on monenlaisia kankaita ompelua varten, mutta voit ottaa mukaan myös omia, myös vanhoja vaatteita voi tähän hommaan hyödyntää :)

TI 12.9.  Toivo on auki klo 10-15.

Ompelut jatkuu tänäänkin... Muuten ollaan ihan vaan Toivossa ja vietetään päivää yhdessä. 

KE 13.9. Toivo on auki klo 10-12 + Retki Turun linnaan.

Pitkään toivottu vierailu Turun linnaan toteutuu vihdoin! Eli klo 12 lähdetään tutustumaan linnaan ja sen mielenkiintoiseen historiaan. Tulethan sinäkin. Matkat kuljetaan kävellen tällä kertaa, sateen sattuessa muutetaan suunnitelmaa😊

TO 14.9. Toivo on auki klo 11-15. HUOMIO  AIKA!!!

Iltapäivällä klo 13 saamme vieraaksemme Aamos-palveluista Valtteri Liimulan sekä Riitta Illmanin. Iltapäivän aiheena on NUOTTI-valmennus ja sen hyödyntäminen omassa elämässä. Nuotti-valmennus on tarkoitettu 16-29-vutiaille nuorille, joiden arjen haasteet estävät heitä suunnittelemasta tulevaisuutta tai vaikeuttavat opiskelu/työelämää. 

PE 15.9. TOIVO ON KIINNI

Ohjaaja on paikalla kohtaamispaikan omalla serverillä Discorsissa klo 10-11 välillä. Tule linjoille kirjoittelemaan ja juttelemaan.



Kivaa viikonloppua- on luvattu lämmintä säätä.... Nauttikaahan siitä. Vielä olisko siis kesää jäljellä? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.