perjantai 22. syyskuuta 2023

Syyskuun viimeinen viikko alkaa.

Tämä viikko on vietetty kokonaan Toivossa, sillä viikolle suunniteltu reissu päätettiin jättää väliin sateen sotkiessa suunnitelmat. Tehdään suunniteltu patsas- reissu jossain välissä😊 

Olipahan valtavan avoin, antoisa, rehellinen ja niksejä moneen juttuun täynnä oleva keskusteluhetki arkeen ja kodinhoitoon liittyvien teemojen ympärillä. Vielä jäi monta juttua tulevallekin viikolle eli siis ihan mahtavaa jatkaa vielä juttelua. 

Erityiskiitos viikolla Toivossa vierailleelle Essille. Essi kävi esittelemässä ja kertomassa Auralan monipuolisesta kansalaisopiston toiminnasta, OOO (Opin, osaan ja onnistun)- hankkeesta sekä alueolohuoneista. 

Kiitos tietysti myös kaikille jotka olivat eri tavoin mukana tällä viikolla. Nähdään taas💛

ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA:


MA 25.9. Toivo auki klo 10-15.

Aamupuuroa tarjolla klo 10. Tule sinäkin aloittamaan viikko yhdessä aamupuuron ja kahvin merkeissä. 

Mindfullness klo 11.  Rentoutushetki kestää n.20 min- mukana voi olla tai viettää sen ajan vaikka askarteluhuoneessa.

TI 26.9.  TOIVO ON TÄNÄÄN KIINNI

Toivo on tänään kiinni. Ohjaajat ovat koko päivän muissa hommissa. 

KE 27.9. Toivo auki klo 10-15.

Jutellaan yhdessä arjesta klo 13 alkaen. Tällä kerralla aiheena rahankäyttö ja kukkaro ystävällinen kokkailu. Hieman jo edellisessä keskusteluhetkessä päästiin näihinkin asioihin ja tänään sitä keskustelua jatketaan. Niksejä ja vinkkejä muille. Mikä on hankalaa ja miten siitä voisi tehdä edes hieman helpompaa tai sujuvampaa. Kokkailuideoita, helppoja ja edullisia. Mitä ruoka maksaa? Mihin just mun rahat kuluu? Aihe on jokseenkin rajattu, mutta kaikesta saa ja voidaan puhua. 

TO 28.9. Toivo on auki klo 10-12 + ulkoilu/sieniretki klo 12-15. 

Aamupäivä Toivolla. Ja klo 12 lähdetään ulkoilemaan ja sienestämään Lausteen kuntoradan metsiin. Lähtö tapahtuu Toivolta ja matkat mennään bussilla ja reissu kestää kaikkiaan n.3h. Laita jalkaan kengät, jotka sopivat ulkoiluun pururadalla ja metsässä liikkumiseen. Kun ei kelistä koskaan tiedä- sateen sattuessa jäämme Toivoon ja pelaamme Kahootia.

PE 29.9. TOIVO ON KIINNI

Ohjaaja on paikalla kohtaamispaikan omalla serverillä Discordsissa klo 10-11 välillä. Tule linjoille kirjoittelemaan ja juttelemaan.




😍😍😍







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.