perjantai 15. syyskuuta 2023

Syyskuinen moi!

 Heippatirallaa kaikille! 

Tällä viikolla on Toivossa ompelukone laulanut, ylitetty itseään monin tavoin mm. kokeillen hiusdonitsien tekemistä ja tehty reissu Turun Linnaan. Toivossa on kivaa just se, että ei tarvitse osata ennalta mitään, kun täällä saa ohjaajilta ja toisilta kävijöiltä kyllä apuja ja vinkkejä että pääsee kokeilemaan eri käden taitojakin. Matalalla kynnyksellä.

Turun Linna oli mielenkiintoinen seikkailu keskiviikossa ja siellä kuten me toivolaiset muuallakin, viriteltiin tauko-korttipelit ihan spontaanisti keskellä kierrosta :) Askeleita kertyi mutta hienosti porukka jaksoi reissun. Hyvä me! 

Torstaina Toivossa kävi Valtteri ja Riitta Aamos-palveluista kertomassa Nuotti-valmennuksesta. Nuotti-valmennushan on siis 16-29 vuotiaille nuorille tarkoitettu valmennus. Ajatus Nuotti-valmennuksessa on nuorilähtöisesti räätälöidä nuoren tarvitsemaa tukea juuri hänen arjessaan. Nuotti-valmennuksen avulla nuori voi tunnistaa omia vahvuuksiaan, innostua tulevaisuuden suunnittelusta tai saada tukea yleiseen elämänhallintaan. Lue lisää Kelan tai Aamoksen nettisivuilta. :)

Ensi viikolla Toivossa on luvassa: 

Ma 18.9. klo 10-15 auki. Aamulla tarjolla aamupuuroa, ja klo 11 ollaan hetki ihan tietoisesti rauhoittumisen äärellä. Mindfullnessharjoitus kestää n.20 minuuttia.

Ti 19.9. klo 10-13 ollaan auki. Sitten klo 13 lähdetään porukalla Patsaskävelylle jokirantaan. Varaa hyvät jalkineet mukaasi niin on kiva ihastella eri patsaita.

Ke 20.9. klo 10-15 koko Toivopäivä ollaan kohtaamispaikalla. Klo 13 keskustellaan yhteisesti arjesta. Arkinen puhdetyö voi joskus tuntua tosi ärysttävälle velvollisuudelle, joskus ei vaan jaksaisi pyykätä tai tiskata...jutellaan yhdessä olisko tähän kävijöillä vinkkejä ja niksejä. ;)

To 21.9. klo 10-15 ollaan taas kohtaamispaikan tiloissa. klo 13 Auralan kanslaisopistolta tulee Essi Leikas kertomaan OOO!-hankkeesta ja esittelee Auralan kansalaisopiston kursseja. Ainakin kiinnostava nimi on uudella hankkeella, kiva kuulla lisää tästä: OOO! Opin, osaan ja onnistun. Perustaidot hallussa kohti työtä ja opintoja (OKM 2023-2025).

Pe 22.9. Toivo on kiinni. Vietä sinä juuri sellainen loppuviikko mitä mieluiten teet. Käperry vilttiin viilenevässä syysillassa, nuku pitkään tai reippaile metsässä sieniä ja ruskaa ihastellen :) 

 

Kuvasatoa vielä: (hitsit kun kaikkea tunnelmaa ei pysty edes kuvilla välittämään) 





Yllättävän helpolla saatiin aikaan kauniita hiuslenkkejä yhdessä kokeillen ja onnistuen!

 

 

 

Mukavaa loppuviikkoa ihanat, nähhään taas! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.