perjantai 13. syyskuuta 2024

Heipparallaa!

Tää viikko on mennyt pelaillen, jutellen ja kaikenlaisia pieniä tuunaus- ja askarteluprojekteja edistäen. Asiat on sopivasti levällään, eikä projekteja oo mikään kiire edes saattaa loppuun... Luovuus elää keskeneräisyydessä. 

Scrabble, Rummikub, Skipbo, Papupeli Bohnanza ja monet muut on saaneet ihmiset asettumaan toistensa kanssa taas kivoihin hetkiin, ja pelaamisen yhteydessä on voitu keskustella niin hassuja kuin syvällisempiäkin juttuja, niinkuin Toivossa aina. 💛

Keskiviikkona osallistuimme Vamoksen järjestämään Nuorten ja työnantajien yhteiseen tapahtumaan, Vamoksen Elävään Ammattikirjastoon. Kuulimme erilaisista työkokemuksista ja saatiin kurkistaa erilaisiin töihin. Olipa inspiroivaa ja innostavaa kuulla, mitä kaikkea voi tehdäkään työkseen, ja miten erilaiset polut kaikilla on työhönsä. Kaikkia kuulemiamme eri alojen ammattilaisia tuntui yhdistävän yksi asia: palo ja kiinnostus just siihen omaan alaansa joka on muodostunut erinäisten reittien ja monien mutkienkin kautta. Kiitos Vamokselle tilaisuudesta, oli tosi onnistunut tapahtuma!

Me toivolaiset innostuttiin kovasti myös mm. lautapelikahvilasta joka esittäytyi tapahtumassa, ja sinnehän me mennään porukalla joku kerta tässä syksyn aikana. 



 


 

Ensi viikolla Toivossa:

ma 16.9. klo 10-15 avoinna. Aamupalaa tarjolla. Klo 13 aletaan yhdessä suunnitella Toivon 20 vuotisjuhlia. 

ti 17.9 klo 10-15 avoinna. Roolipelejä luvassa Auralassa, mitä, koska ja kenelle? Uudesta roolipelikerhosta tullaan kertomaan Toivolle 13.30, tuu kuuntelemaan!

ke 18.9. klo 10-15 avoinna. Leivotaan yhdessä suolaista pannukakkua, sekä kasvis- että lihaversio. Herkutellaan klo 13 alkaen. 

to 19.9. TOIVO ON KIINNI; palavereja ja rahoitushakemuksen tekemistä ohjaajilla, että saadaan pitää avoinna kohtaamispaikkaa jatkossakin 💚

 pe 20.9. Toivo on perjantaiseen tapaan kiinni. Ohjaaja discordissa 10-11.

 

Hyvää viikonloppua, ensi viikolla nähdään! 

 

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.