perjantai 20. syyskuuta 2024

Kohtaamispaikalla tavataan!

Eläväinen viikko täynnä monenlaisia kohtaamisia ja toimintaa. Oli meillä mukavaakin, vaikka torstaina oltiinkin kiinni ja perjantain Discord-aikakin jäi rahoitushakemuksen ja verkostoitumisen vuoksi pois tällä kertaa. 

Tiistaina meillä kävi moikalla Jaana ja Milla Auralasta. Keskiviikkona Jani poikkes juttelemassa Hyvä päivä-ryhmästä, jonne vikkelimmät jo ehtikin kurkistamaan torstaina ekaa kertaa Jaana-opiskelijamme matkassaan. Kysy meiltä ryhmästä, jos sinäkin haluaisit mukaan, ja kysy Auralan iltaolkkarista nuorille aikuisille - jotain osataan nyt vinkata myös siellä juurikin starttaavista roolipelikerroista. Myös Toivon opiskelija Jaanan kanssa voi Toivossa ideoida ja tehdä yhdessä asioita, jotka tuntuis tällä hetkellä ajankohtaisilta, kiinnostavilta tai muuten vaan tarpeellisilta itselle. 

Keskiviikkona meillä meni pannukakuksi. Tai oikeastaan pariksikin Ja se maistui toooosi hyvältä 😋✨


Mitä sun viikkoon kuului? Toivottavasti jotain kivaakin 😺


Ensi viikolla Toivossa:

Kohtaamispaikka on auki maanantaista torstaihin klo 10-15 - sillä poikkeuksella, että tiistai-iltapäivästä poiketaan haukkaamaan happea Raunistulan ihanien satukirjamaisten puutalokortteleiden suojiin klo 14-15. Tule mukaan vaikka ihan vain havainnoimaan omin aistein miltä lähistöllä, näyttää, tuoksuu ja kuullostaa.

Viikko vierii käyntiin hiukan reilummalla aamupalalla. Syödään pois sitä mitä kaapeista löytyy, kaikenlaista 😄 ja hörpätään kahvit päälle.

Viikko täyttyy oleillen ja pelaillen, yhdessä touhuten, kuulumisia vaihdellen ja toisiamme kohdaten. Keskiviikkona ja torstaina näperrellään kaikenlaisia koruja. Tuu tekemään sulle mieleiset. 

Perjantaina otetaan Discord-tunti taas, sinnekin olet tervetullut juttelemaan ja kirjoittelemaan. 

Tehdään viikolla niitä juttuja, mitkä tuntuu kutsuvan 💗 Toivossa on aina myös mahdollista vaan olla ja ihmetellä ja vaikka kuullostella lempeästi omaa päivän olotilaa.


Ja tässäpä vielä se lukkariversio Toivon viikosta, ole hyvä!



Mukavaa loppuviikkoa!

Niin, ja tervetuloa mukaan 🌻😃

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.