perjantai 16. lokakuuta 2020

Discordia, ohjattua toimintaa ja ulkoilmatapaaminen Kupittaanpuistossa - niistä on Toivon viikko tehty!

Huikean hienot syksyiset päivät ovat tarjonneet meille mahdollisuuksia kohdata toisiamme sekä ulkosalla frisbeegolfia pelaillen että Toivon aktiivisessa Discord-palvelimessa toisiamme kuunnellen ja toisillemme puhuen ja kirjoitellen. Mukavaa kun tässä hetkessä voidaan olla yhdessä ja pitää yhteyksiä monella tavalla! 

Yksi keskeinen helmi tässä viikossa on ollut oivallus siitä, kuinka omien mukavuusalueiden tietoinen ja turvallinen ylittäminen voi joskus tuottaa sellaisia onnistumisen kokemuksia, joilla voi arjessa olla vielä isompi merkitys kuin varsinaisella tilanteella, josta ne ovat lähtöisin. Mahdollisuus kokea voimaannuttavaa onnistumisen tunnetta on läsnä aina kun tehdään asioita, joita ei tavallisesti tule tehtyä, niin yksin kuin erityisesti yhdessä. 

Tämän viikon tavoin myös tuleva viikko tuo mahdollisuuksia kohdata erilaisissa merkeissä. Tule mukaan!


Ensi viikolla: 

MA 19.10. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Tule virtuaalisen kohtaamispaikan teksti- ja puhekanaville tapaamaan muita ja vaihtamaan kuulumisia. Liittymislinkin saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

TI 20.10. Ohjattu toiminta Toivossa klo 11-13! Tänään askarrellaan heijastimia. Toteutusmahdollisuuksista on kuva päivityksen yhteydessä antamassa vinkkiä siitä, millaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Voit tehdä heijastimestasi tietysti myös ihan uniikin. Nyt olisi hyvä olla heijastin turvana takissa ja repussa kun syksyiset aamut ja illat ovat jo varsin pimeitä. Jos sulla ei vielä ole, niin tule tekemään sellainen.  Ryhmän koko on max. 6 nuorta. Tähän toimintaan ilmoittaudutaan mukaan puhelimitse, tekstiviestillä tai WhatsAppissa (p. 050- 50 11 599). Käytämme kaikki kasvomaskeja. Saat maskin Toivosta tullessasi paikalle osallistumaan. Maskin käyttö rajaa pois kahvin juomisen ja eväiden syömisen Toivossa. 

KE 21.10. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 10-13. Tule virtuaalisen kohtaamispaikan teksti- ja puhekanaville tapaamaan muita ja vaihtamaan kuulumisia. Liittymislinkin saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

TO 22.10. Ulkoilmatapaaminen Kupittaanpuistossa klo 12 - tapaamispaikkana Hirvipatsas. Tule vaihtamaan kuulumiset, pelamaan PokemonGo:ta tai vaikka kävelemään Turun vanhimmassa kaupunkipuistossa ja ottamaan syksyisiä valokuvia. 


Muista ilmoittautua mukaan ohjattuun toimintaan! 😊


Heijastus tuplaa maiseman 💜


Kiss my frisbeegolf 😘 Tästä lähdettiin liikkeelle..


..aina ei ihan osunut koriin, mutta ei myöskään lampeen! 😅

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.