perjantai 23. lokakuuta 2020

Toivossa ensi viikolla:

MA 26.10. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 12-15. Tule virtuaalisen kohtaamispaikan teksti- ja puhekanaville tapaamaan muita ja vaihtamaan kuulumisia. Liittymislinkin saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

TI 27.10. Ohjattu toiminta Toivossa klo 11-13! Toivo on auki vain toimintaan osallistuville. Tänään voit vielä askarrella erilaisia heijastimia monenlaisista materiaaleista. Vaihdetaan askartelun lomassa kuulumisia.  Käytämme kaikki kasvomaskeja. Saat maskin Toivosta tullessasi paikalle osallistumaan. Maskin käyttö rajaa pois kahvin juomisen ja eväiden syömisen Toivossa. Ohjattuun toimintaan ei tarvitse ilmoittautua!

KE 28.10. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 10-13. Tule virtuaalisen kohtaamispaikan teksti- ja puhekanaville tapaamaan muita ja vaihtamaan kuulumisia. Tänään pidetään musatuokio  lempimusiikkiemme parissa klo 11 alkaen. Kanavalla on musiikin soittamiseen tarvittava ominaisuus.  Liittymislinkin kanaville saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

TO 29.10. Ohjattu toiminta Toivossa klo 13-15! Toivo on auki vain toimintaan osallistuville. Tänään jutellaan rentoutumisesta ja erilaisista tavoista rentoutua arjessa. Miten sinä rentoudut arjen keskellä, vaihdetaan ajatuksia hyvistä rentoutumiskeinoista. Lopussa pieni mindfulness tuokio n.20min (voit osallistua tähän halutessasi) Käytämme kaikki kasvomaskeja. Saat maskin Toivosta tullessasi paikalle osallistumaan. Maskin käyttö rajaa pois kahvin juomisen ja eväiden syömisen Toivossa. Ohjattuun toimintaan ei tarvitse ilmoittautua!

Loppuun kuvia viikon varrelta. Ohjatussa toiminnassa valmistui ihania heijastimia, joiden tekemistä jatketaan vielä ensi viikolla. Sateesta huolimatta ulkoiltiin hetki Kupittaanpuistossa ja käytiin kahvilla. Discordissa on viikon aikana kirjoiteltu monenlaista, vaihdettu kuulumisia sekä innostuttu pelailemaan erilaisia lautapelejä netissä.

Ensi viikolla taas jatketaan!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.