perjantai 9. lokakuuta 2020

Toivoa ulkona ja netissä ensi viikolla!

Koronapandemia on koko maakunnassa nyt kiihtymisvaiheessa. Kuten tähänkin asti, pohdimme ja arvioimme Toivossa muuttuvaa  tilannetta koko ajan. 

Viikon 42 toiminta tapahtuu ulkona ja netissä.

Näillä toimilla pyrimme ennaltaehkäisemään mahdollista altistumista koronavirukselle. 

Toivolla on oma kanava netissä, Discord-serverillä. Jokainen voi sinne halutessaan liittyä. Discordissa voit lukea muiden kirjoitteluja, katsella kuvia, voit kirjoitella itse tai jutella muiden paikalla olijoiden kanssa. Liittymislinkin saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi




MA 12.10. Korjaus! Puisto tapaaminen peruttu ja ollaan paikalla discordissa klo 12-15. (Ulkoilua Kupittaanpuistossa klo 12. Tavataan taas Hirvipatsaan luona ja suunataan siitä vaikka pienelle kävelylle, valokuvaamaan tai pelataan PokemonGo:ta.)

TI 13.10. Ohjaaja paikalla  Discordissa klo 11-14. Tule kirjoittelemaan ja juttelemaan muiden toivolaisten kanssa. Toivon Discord on mukava virtuaalinen kohtaamispaikka.  Tule mukaan! Liittymislinkin saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

KE 14.10. Frisbeegolfia Turun Urheilupuistossa klo 12. Nähdään hämäkkitontilla olevan Kiss my Turku-kyltin lähistöllä. Toivolta otetaan mukaan pelaamiseen tarvittavat välineet. 

TO 15.10. Ohjaaja paikalla Discordissa klo 11-14. Tule kirjoittelemaan ja juttelemaan muiden toivolaisten kanssa. Toivon Discord on mukava virtuaalinen kohtaamispaikka.  Tule mukaan! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.