torstai 1. lokakuuta 2020

Lokakuu on palautekuu!

Hyvää kansalaisvaikuttamisen päivää! Siitäpä tulikin pienen aasinsillan kautta mieleeni, että aloitamme jälleen tulevasta viikosta palautteen keräämisen - koskien kävijäpalautetta, jota pyydetään kohtaamispaikan toimintaan osallistuneilta nuorilta aikuisilta. Kyselyn voi täyttää olipa sitten osallistunut toimintaan paljon tai vähän. Kaikki kokemukset ovat tärkeitä. Palautekysely alkaa ma 5.10. ja lomakkeita tarjotaan kohtaamispaikalla poiketessa koko lokakuun ajan. Palautekyselyssä on nyt mukana osuus, joka koskee tänä vuonna koettua poikkeuksellista aikaa. Lomakkeen täyttäminen on ehdottoman vapaaehtoista. Arvostamme saamaamme palautetta, joka on tärkeää toiminnan ohjaamiseksi ja kehittämiseksi. Palautelomakkeen täyttäminen on myös oivallinen tilaisuus käyttää omaaa ääntään ja vaikuttaa siihen, millainen Toivo on tulevaisuudessa.


Ensi viikon ohjelma Toivossa:

MA 5.10. Kohtaamispaikka on auki klo 10-14. Tule aloittelemaan viikko kivasti yhdessä. Aamupuuroa tarjolla klo 10.30 -11.30. Ohjaaja paikalla Discordissa klo 14-16. 

TI 6.10. Ohjattu toiminta klo 10-12 (Toivo on auki tässä kohdassa vain ohjattuun toimintaan osallistuville). Tänään heittäydytään hulluttelemaan! Tehdään hauskoja, lyhyitä improvisaatioon perustuvia harjoituksia ja pidetään yhdessä hauskaa. Jatketaan tarinaa sana kerrallaan tai keksitään esineille uusia jänniä käyttötarkoituksia. Päästä luovuutesi valloilleen ja katso mihin se johtaa! Kohtaamispaikka on avoinna klo 12-15.

KE 7.10. Tämän päivän retkimeininkinä Frisbeegolfia Turun Urheilupuiston radalla. Lähtö Toivon edustalta klo 11. Kohtaamispaikka on iltapäivällä avoinna uusille tutustujille ja heidän tukijoukoilleen klo 14-16. Mahdollisuus toiminnan esittelyyn ja tutustumiseen kaikessa rauhassa. Ohjaaja paikalla Discordissa klo 14-16.

TO 8.10. Kohtaamispaikka on auki klo 11-15. Poikkea vaikka jutustelemassa kuulumisia kahvikupillisen äärellä tai vaikkapa pelaamassa jotakin mukavaa. Vieraana VamosSampo klo 13 alkaen. Tule tutustumaan!

PE 9.10. Ohjaaja paikalla Discordissa klo 11-13.



Kuluneella viikolla ohjatussa toiminnassa taiteiltiin ATC-kortteja. Osa korteista on esillä kohtaamispaikkatilassa narulle ripustettuina.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.