perjantai 6. marraskuuta 2020

Discordissa tavataan - ihan joka arkipäivä!

Ensi viikolla Toivossa:

MA 9.11. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Tule virtuaalisen kohtaamispaikan teksti- ja puhekanaville tapaamaan muita ja vaihtamaan kuulumisia. Liittymislinkin saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

TI 10.11. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 10-11. Hyvä syy herätä, kun voi vaihtaa aamun kuulumiset yhdessä! Keittele itsellesi vaikka aamukahvit ja solahda seuraan.

Tänään klo 11-14 vietetään pelipäivää Toivolla. Ota mukaan oma pelisuosikkisi tai tule pelaamaan Toivon pelihyllystä jotakin mukavaa. Maskisuositus ja muut turvatoimet käytössä. Tule pelailemaan ja vaihtamaan kuulumisia samalla.

KE 11.11. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 10-11. Aamun kokoontumisajot sähkörupattelun merkeissä!

Iltapäivällä ulkoillaan kävellen Aurajokirannassa. Tavataan klo 12 Teatterisillan kupeessa keskustan puolella jokea. Osallistujista riippuen kävely voi olla, mutta ei välttämättä laisinkaan ole, vauhtilaji. Hyvä seura ja hienot maisemat taattu. Toivomme kaunista päivää tähän. 

TO 12.11. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 12-15. Tule virtuaalisen kohtaamispaikan teksti- ja puhekanaville tapaamaan muita ja vaihtamaan kuulumisia. Liittymislinkin saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi. Tänään klo 13 saamme Discordiin vieraaksi ihka oikean kotitalouden asiantuntijan, Emmi Lukkarilan, Lounais-Suomen Martat ry:stä. Emmi on ehtinyt jo tulla monelle Toivon kävijälle tutuksi Ihan jees arki -ryhmistä viime vuosilta. Rentoa jutustelua luvassa.

PE 13.11. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 10-12. Tule virtuaalisen kohtaamispaikan teksti- ja puhekanaville tapaamaan muita ja vaihtamaan kuulumisia. Liittymislinkin saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.