perjantai 13. marraskuuta 2020

Mistä voi tietää? Hyvää mielenterveysviikkoa!

Mielenterveyden teemaviikkoa vietetään 15.-22.11. välisenä aikana. Viikon teemana on tänä vuonna  MISTÄ VOI TIETÄÄ? Mistä tietää että... on aika hidastaa omaa tahtia, ei voi ehkä juuri nyt hyvin, mieli on usein matalalla, on masentunut olo, joku läheinen ei voi kovinkaan hyvin. Monissa asioissa ja tilanteissa on uskallettava hakea apua rohkeasti. Tärkeää on myös saada apua ja tukea. Viikon aikana moni taho, moni toimija sekä ihmiset erilaisissa elämäntilanteissa nostavat esiin kokemuksia ja tietoa siitä, milloin ja mistä voi hakea ja saada apua kun, mieli ei voi hyvin. Tulevaa viikkoa vietetään todella tärkeän asian äärellä💗

Ensi viikolla Toivossa:

MA 16.11. Tänään klo 11-14 askarrellaan erilaisia juttuja hamahelmistä, myös muut askarteluhuoneen tarvikkeet ovat vapaasti käytössä. Maskisuositus ja muut turvatoimet käytössä. 

TI 17.11. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 10-13. Tule virtuaalisen kohtaamispaikan teksti- ja puhekanaville tapaamaan muita ja vaihtamaan kuulumisia. Liittymislinkin saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi Valtakunnalliset mielenterveysmessut järjestetään tänä vuonna verkkototeutuksena. Tänään messuilla on tarjolla avointa ja maksutonta yleisöohjelmaa. Kannattaa käydä katsomassa, löytyisikö sieltä jotain mielenkiintoista juuri sinulle.  

KE 18.11. Iltapäivällä ulkoillaan valokuvaten. Tavataan klo 12 Toivon edessä. Kaunis keli siis tilauksessa! Valouksessa on tarkoitus ottaa kuvia erilaisiin aiheisiin liittyen, valokuvaushaaste. Vaikka aiheet on valittu etukäteen, kuvaamisessa vain mielikuvitus on rajana. 

TO 19.11. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 12-14. Tule virtuaalisen kohtaamispaikan teksti- ja puhekanaville tapaamaan muita ja vaihtamaan kuulumisia. Liittymislinkin saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi. Rentoa jutustelua luvassa.

PE 20.11.  Mielenterveysviikko huipentuu Turku MAD Pride tapahtumaan. Turussa jo useampana vuonna järjestetty tapahtuma järjestetään tänä vuonna Turun Ylioppilasteatterilla ja striimataan Youtubeen. Osallistumme tänä vuonna  Turku MAD Pride tapahtumaan etänä ja kokoonnumme tapahtuman ajaksi Toivolle klo 13-16.  Luvassa mielenkiintoista asiaa ja musiikkia. Maskisuositus ja muut turvatoimet käytössä. 

Hyvää viikonloppua! Nähdään ja kuullaan taas ensi viikolla!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.