perjantai 20. marraskuuta 2020

Lautapelejä ja koronapuhetta



Ensi viikolla Toivossa tapahtuu:

MA 23.11. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 10-12. Tule virtuaalisen kohtaamispaikan teksti- ja puhekanaville tapaamaan muita ja vaihtamaan kuulumisia. Liittymislinkin saat laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

TI 24.11. Tänään klo 11-14 vietetään pelipäivää Toivolla. Ota mukaan pelisuosikkisi tai tule pelaamaan Toivon pelihyllystä jotakin mukavaa yhdessä. Maskisuositus ja muut turvatoimet käytössä. Tule pelailemaan ja vaihtamaan kuulumisia samalla. Ennakkopuheissa lautapelivaihtoehtoina on vilahtanut jo ainakin Trivial Pursuit ja Alhambra - kiva nähdä mihin tällä kertaa lopulta päädytään! 

KE 25.11. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Tule sinäkin!

TO 26.11. Toivolla toive-ohjelmaa klo 11-14. Kaipaatko koronaterapiaa? Tule juttelemaan yhdessä siitä, miten olet pitänyt huolta itsestäsi korona-aikana ja kuinka voisit pitää itsestäsi huolta myös tilanteen jatkuessa. Nyt on lupa ruinata ja etsiä yhdessä tapoja sekä selviytyä eteenpäin että sietää muutoksia totutussa arjessa. Maskisuositus ja muut turvatoimet käytössä.


Mukavaa loppuviikkoa!


Lopuksi muutama kuva kuluneen viikon puuhista. Ollaan tehty hamahelmihommia ja tarkasteltu lähiympäristöämme valokuvahaasteen viitoittamina.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.