torstai 26. marraskuuta 2020

Pimein ja synkin aika on juuri ennen auringon nousua

Rauhallisesti kuluu marraskuu. Vaikka on pimeää, voi meitä lohduttaa ajatus, että noin kuukauden päästä päivät alkavat pidentyä. Oli kivaa osallistua kuva haasteeseen. Lisää kuvahaasteen tuotoksia nähtävissä Toivon discordissa. Ohessa kuvia aiheesta puu:


Tulevan viikon ohjelma


Maanantai 30.11.

Ohjaajat ovat paikalla discordissa klo 11-14. Tule juttelemaan tai kuuntelemaan muiden rupattelua. Voit myös jutella kahdestaan ohjaajan kanssa, jos se tuntuu hyvältä ajatukselta.



Tiistai 1.12.

Joulukuun ensimmäinen päivä, mitä se tuo tullessaan? Joulukalenteri aukeaa.

Ohjaajat ovat paikalla discordissa klo 11-14, tule sinäkin.



Keskiviikko 2.12.

Toivolla tehdään tänään klo 11-14 betonista tuikkualustoja ja muuta jouluun liittyvää. Betoni askartelu on helppoa ja kivaa ja sitä osaa kuka vaan, eli sinäkin voit hyvin osallistua. Maskin käyttö suositus sekä muut turvatoimet ovat voimassa.



Torstai 3.12.

Tänään askarrellaan joulukortteja klo 11-14. Tänä vuonna joulutervehdys kortin muodossa on ehkä tärkeämpi kuin aikoihin. Tule tekemään yksilöllisiä kortteja, joilla ilahdutat niiden saajaa.

 

Perjantai 4.12.

Ohjaajat ovat paikalla Discordissa klo 11-14. Mukaan Discordiin pääset pyytämällä linkin ohjaajilta sähköpostilla nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.