torstai 8. huhtikuuta 2021

Ensi viikolla Toivon Discordissa:

MA 12.4. Aloitellaan viikko yhdessä. Ohjaajat ovat tänään paikalla klo 11-14. Eka tunti vietetään porukalla etäulkoilun merkeissä. Voit myös osallistua muulla haluamallasi tavalla ja omalla tämän aamun etäreippaustasollasi, omia voimavarojasi ja tarpeitasi kuunnellen.

TI 13.4. Tänään ollaankin klo 12-15 paikalla! Olemme esitelleet tänään aamupäivällä Toivon toimintaa oman yhdistyksemme väelle, jatketaan ihmeessä myös Discordin puolella puhetta Toivosta ja tutustutaan yhdessä miniesittelymateriaaliin. Tuu juttelemaan, mitä juuri sun mielestä Toivosta pitäisi kertoa niille ihmisille, joille Toivo ei ole vielä tuttu paikka. Millaiset mahdollisuudet Toivossa just sulle ovat tärkeitä?

KE 14.4. Ohjaajat ovat paikalla Discordissa klo 11-14. Tule sinäkin! Jaetaan tänään puhehuoneessa pieniä vinkkejä ja omia konsteja hemmotella itseä arjessa. Voidaan koota niistä taas yhteinen lista, joka jää iloksi muillekin. Ehkäpä jonkun toisen ideasta saa kimmoketta omaankin arkeen ja elämään. Kuinka itseä kohtaan voisi osoittaa myötätuntoa, hellyyttä ja huolenpitoa? Ehkä myös kiitosta siitä, että on jollakin tavalla jaksanut sinnitellä tämän koronavuoden keskellä tähän pisteeseen, jossa valoa alkaa taas olla näköpiirissä lisääntyvissä määrin.

TO 15.4. Tänään saadaan taas vieras Discordiin! Olemme paikalla klo 11-14. Seuraamme liittyy klo 12 aikoihin Sakari Tiitta Sosiaalipalvelusäätiö Otteesta. Tule jututtamaan kanssamme Sakaria ja selvittämään mitä Otteella on tarjolla nuorille aikuisille. Palvelut löytyvät ihan Toivon naapurista, keskeltä keskustaa! Ote-klinikka tarjoaa matalalla kynnyksellä psykososiaalista avohoitoa mielenterveys- ja riippuvuushaasteisiin, toimintakyvyn ylläpitämiseen, kriiseihin ja traumoihin. 

PE 16.4. Toivon Discord on nuorten omatoimisessa käytössä myös perjantaisin (ja aina muulloinkin!), vaikka erillistä ohjaaja-aikaa ei tällä päivällä olekaan. Mukavaa loppuviikkoa!



Tänään innostuttiin Discordissa Geokätköistä! 😍 Voi odottakaas, kun päästään tähän hommaan jossain kohtaa kiinni livenä yhdessä, kun se etänäkin on ihan parasta tiimipeliä!

Etälenkkeilyä vaihtelevassa kelissä, mutta kohti kevättä 😎 Päivän vinkki: ota kuva kun lähdet ulos ja jaa se muille Toivon Discordin ulkoilukuvia ja kokemuksia tekstihuoneessa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.