perjantai 30. huhtikuuta 2021

Huhtikuu hurahti.... Toukokuuta kohti!

Olethan jo käynyt täyttämässä palautelomakkeen Toivon toimintaan liittyen. Jos et vielä ole, niin tästä linkistä pääset Nuorten kohtaamispaikka Toivon palautekyselyyn:

https://www.lyyti.fi/questions/3c2abcfa44

Palautekysely on on tarkoitettu nuorille aikuisille eli Toivon kävijöille .Voit täyttää kyselyn olitpa sitten ollut mukana vain kerran tai jo vuosia. Olisi hienoa, jos kävisit täyttämässä lyhyen kyselyn perustuen omaan kokemukseesi kohtaamispaikan toiminnassa mukana olemisesta. Käytämme kyselyn tuloksia toiminnan kehittämisen tukena. KIITOS SINULLE!

ENSI VIIKOLLA

MA 3.5.  Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Aloitellaan uusi viikko aamupalan merkeissä. 

TI 4.5. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14.  Tänään myös: Toivo on mukana Turun tyttöjen Talon INSTALIVESSÄ  klo 15 alkaen!   Tuuhan kuulolle - kurkistamaan molempien toimintaan ja vaihtamaan ajatuksia! 

KE 5.5. Ohjaajat koulutuksessa. Ei virallista ohjelmaa Discordissa. Kanava on kaikille liittyneille kuitenkin avoinna, niin kuin aina. 

TO 6.5. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Ulkoilua yhdessä etänä klo 11-12 välillä. Voit tulla myös kuuntelemaan, missä muut ulkoilevat. 

PE 7.5.  Ei virallista ohjelmaa. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.