perjantai 23. huhtikuuta 2021

Etiä päin, sano mummo lumessa...

Viikot vierii ja aika kuluu. Saatiin Toivon discordiin monta vierasta samaan aikaan, kun lääketieteen opiskelijat olivat kertomassa meille ravitsemuksesta. Hyvin sujui ja saatiin tärkeää tietoa syömisestä ja ravinteista. Kokeiltiin myös Relaatiot sanapeliä, jota olikin varsin hauskaa ratkoa yhdessä. 






Toivon viikko 17

 

Maananatai 26.4.

Ohjaajat Discordissa klo 11-14.

Etäulkoilua klo 11 alkaen. Ylös, ulos ja lenkille, tai edes haukkaamaan happea pihalle. Pienikin ulkoilu piristää kummasti.

 


Tiistai 27.4.

Ohjaajat paikalla discordissa klo 11-14.

Tänään on Kansallinen Veteraanipäivä, jonka kunniaksi jokainen voisi käydä ottamassa kuvan veteraani muistomerkistä, tai kertoa mitä veteraanit ja heidän työnsä Itsenäisen Suomen hyväksi merkitsee itselle. Tunnetko tai oletko tuntenut ketään, joka on ollut sodassa?



Keskiviikko 28.4.

Ohjaajat paikalla discordissa klo 11-14.

Pelataan yhdessä Relaatiot sanapeliä, ja jutellaan mukavia. Tule mukaan ratkomaan sanapeliä, yhdessä se on paljon hauskempaa ja helpompaa kuin yksin.

 

Torstai 29.4.

Ohjaajat paikalla discordissa klo 11-14.

Vappu on jo ovella! Ota itsestäsi hauska vappuinen kuva ja jaa se discordissa. Tule katsomaan miten hauskoja kuvia muut ovat ottaneet. Onko sinulla vappu muistoja… ;D



Ps. Kahvi kuuluu edelleen Toivon arkeen, vaikkakin etänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.