torstai 1. huhtikuuta 2021

Hyvää pääsiäistä!

Kevät tuntuu ottavan isoja harppauksia eteenpäin. Varsinkin ulkona lähiluonnossa sen huomaa jo ihan kaikessa. Lumi on jo lähes sulanut, pensaissa näkyy herkkää uutta vihreää, linnut palailevat talvireissuiltaan ja laulavat kilpaa aamuisin, päivät lämpenevät pikkuhiljaa.

Viikko Toivon Discordissa on ollut jälleen täynnä keskusteluja ja kohtaamisia. Tämän viikon vieraat tulivat kylään Discordin puheolkkariin Paluu työelämään -hankkeesta, Monipalvelukeskus Tsempistä. Voit käydä vielä tsekkaamassa matskut toimintahuone-tekstikanavalta tai kysyä paikalla olleilta jos tarkempi info kiinnostelee. On ollut kiva huomata, että useana päivänä nuoret ovat jääneet juttelemaan puhehuoneisiin vielä silloinkin, kun ohjaajat ovat jo pakanneet kimpsunsa siltä päivältä ja siirtyneet muihin askareisiin. Juuri tämä on Discordin tarkoituskin! *ihastunut huokaisu* 

Keskiviikkona pohdiskelimme yhdessä miten aika kullakin kuluu näinä päivinä. Ehkäpä koosteesta on jotain iloa muillekin. Näet sen kuvassa julkaisun ohessa. Aika kuluu kovin monin eri tavoin, välillä joutuisammin ja välillä ei niin joutuisasti. Ehkäpä sitä voisi kokeilla jotakin, jonkun toisen esiin tuomista ideoista? Tule kokeilemaan yhdessä vaikka haastetta, jossa seuraavalla kauppareissulla ostetaankin jokin itselle ei vielä tuttu tuote, vaikkapa ruuanlaittoon liittyen.

No niin... Tästä päästäänkin siihen, että Toivon Discordissa tapahtuu kaiken aikaa kaikenlaista kivaa. Tule sinäkin mukaan! Jos haluat oman kutsulinkin, niin laitahan meille viestiä osoitteeseen: nuorten. kohtaamispaikka@ymca.fi. Discordissa voit viettää aikaasi yhdessä muiden kanssa palvelimen teksti- ja puhekanavilla. Muista, että sulla on tarvittaessa aina mahdollisuus pitää yhteyksiä ohjaajien kanssa myös viestimällä ja keskustelemalla yksityisesti. Me ollaan Toivossa teitä varten 💗


ENSI VIIKOLLA:

MA 5.4. 2. pääsiäispäivä! Toivon Discord pysyy auki pyhäpäivistä huolimatta.

TI 6.4. Ohjaajat ovat paikalla Discordissa klo 11-14. Tule sinäkin! Tänään voidaan vaihtaa kuulumisia pääsiäisen pyhien jälkeen. Voidaan ihmetellä yhdessä myös, mitä kuuluu keväälle ja koronatilanteellekin juuri nyt.

KE 7.4. Ohjaajat ovat paikalla Discordissa klo 11-14. Tänään saamme puhehuoneeseen vieraaksi VamosSampo -hankkeen valmentajan, Teijo Salmisen klo 12 alkaen. Tule tutustumaan Teijoon ja VamosSampoon, joka on Diakonissalaitoksen ja Turun Ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteishanke. Hankkeessa valmentaja tukee palveluiden ulkopuolelle jääneitä nuoria matalakynnyksisen valmennuksen keinoin. Palvelu on nuorille ilmainen ja tuki jalkautuu nuoren tarpeen mukaisesti.

TO 8.4. Ohjaajat ovat paikalla Discordissa klo 11-14. Ensimmäinen tunti ulkoilua etänä. Tänään voidaan vaikka pelailla jotakin yhdessä. Olethan sinäkin jo lautapeliareenalla? Se on ihan loistopaikka pelailla netissä ja viettää aikaa yhdessä ja yksinkin. 

PE 9.4. Tänään Discord on auki nuorille, mutta ohjaajat ovat muissa hommissa. Mukavaa loppuviikkoa!


Askarteluja ja musaa Discordissa 🐣🐰

Keksittiin nää porukalla, tuleeko sulle mieleen vielä jotakin? 😊





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.