perjantai 5. marraskuuta 2021

Kiva viikko takana ja kiva viikko edessä- Tule mukaan!

Kellojen siirtely suuntaan tai toiseen aiheuttaa joka kerta pientä sopeutumista. Onneksi sopeutumiseen on vaikuttanut iloisesti, niin mukava viikko yhdessä💛 Kiitos kaikille Toivoriiheen osallistuneille, hyviä ajatuksia ja ideoita toiminnasta kertyi tuleville viikoille ja kuukausille. Vierailu kasvitieteellisessä puutarhassa piristi kummasti harmauden keskellä. Valoa, vihreyttä, lämpöä, hiljaisuutta ja yhdessä ihastelua.

Toivon palautekysely on täytettävissä helposti netissä. https://www.lyyti.fi/questions/3c2abcfa44 Mutta lyhyen palautekyselyn voit täyttää myös Toivolla paperiversiona. Kiitämme jo etukäteen palautteestasi, se on Toivon toiminnan kannalta erityisen tärkeää💚


ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA:

Ma 8.11. Kohtaamispaikka on auki klo 10-11.45.  Klo 11.45 lähdemme ilmoittautuneiden  kanssa Arki Sujuvaksi- Kurssille. Kurssin aikataulu on  klo 12-15. Kurssi järjestetään Lounais- Suomen Marttojen tiloissa ihan Toivon lähellä.  Muut voivat viettää iltapäivällä aikaa yhdessä Toivon Discordissa :) Ohjaaja Discordissa klo 13-15 välillä.

Ti 9.11. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.30.  Voit halutessasi askarrella kortin isänpäiväksi tai jollekin tärkeälle ihmiselle. Toivo postittaa tarvittaessa kortin. 

Ke 10.11. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.30. Pientä aamupalaa tarjolla klo 10-12 välillä.  

To 11.11. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.30. Iltapäivällä ToivoKino eli Leffa olohuoneessa. Toivon tila rauhoitetaan muulta toiminnalta leffan ajaksi. Vain askarteluhuoneessa voit puuhastella muutakin leffan aikana. Päätämme katsottavan elokuvan yhdessä, ennen kuin aloitamme leffan katselunOhjaaja Discordissa klo 13-15 välillä.  

Pysykäähän terveenä! Toivon tiloissa käytämme edelleen kasvomaskeja ja huolehdimme hyvästä käsihygieniasta!


Olipahan virkistävä reissu harmaassa päivässä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.